Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Poftiți la ’’Sibiul de Odinioară’’ – Super concerte cu Compact, Timpuri Noi, Mircea Baniciu și mulți alții în Pădurea Dumbrava

Poftiți la ’’Sibiul de Odinioară’’ – Super concerte cu Compact, Timpuri Noi, Mircea Baniciu și mulți alții în Pădurea Dumbrava

Cea de a V-a ediție a evenimentului ’’Sibiul de Odinioară’’, are loc în 18 și 19 august în locația devenită deja tradițională, în Pădurea Dumbrava – Camping. Sâmbătă vor fi concerte cu Compact, Timpuri Noi și Onenightstand, iar duminică pe scenă vor urca Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Emeric Imre.

Weekendul acesta trebuie neapărat să vă faceți timp să ajungeți la ’’Sibiul de Odinioară’’ și asta pentru că ediția a IV-a a festivalului promite să fie una extrem de reușită. Cei care îşi amintesc sărbătorile de altădată vor avea ocazia să retrăiască aceste amintiri la „Sibiul de Odinioară”, iar tinerii pot descoperi atmosfera altor vremuri, când lucrurile păreau mai simple, bucuriile mai sincere şi revederile mai dragi. Jocurile copilăriei, bunătăţi de altădată, şi, bine înţeles, două seri cu concerte în aer liber, sunt propunerile pe care Asociația Sibiul de Odinioară le face celor care doresc să îşi amintească cum se petrecea în weekend-urile în urmă cu 30 de ani.

Sâmbătă e ziua rock-ului vechi de calitate Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Cum muzica rock de altădată s-a dovedit a fi o rețetă câștigătoare la ultimele trei ediții, organizatorii au decis să rămână consecvenți acesteia. Astfel sâmbătă, 18 august, pe scenă în recital vor fi cei de la Compact, Timpuri Noi și Onenightstand.

SDO foto 6

Duminica folk-ului e tot în Pădurea Dumbrava Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în întregime muzicii folk. Astfel iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de recitaluri cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Emeric Imre. Cei trei mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi în locație pe 19 august.

Jocurile de altădată și mini parc de distracții pentru copii Cei mici sunt așteptați aici cu multe suprize și zone de distracție dedicate lor. În premieră în acest an, un mini-parc de distracții cu multe surpize va fi amenajat pe o suprafață generoasă chiar în arealul locației din Pădurea Dumbrava – Camping. Topogane, saltele de baby-jumping, piscine cu bile uriașe și multe alte instalații de distracție sunt la dispoziția copiilor la ”Sibiul de Odinioară’’. În Pădurea Dumbrava – Camping copiii se pot distra și în cadrul atelierelor de creativitate. Vorbim de activități distractive și concursuri sportive coordonate de cei de la Serious Fun, așa că nu aveți niciun motiv să îi lăsați acasă pe cei mici.

Sibiul de Odinioara 2

Mâncare bună și prăjituri ca odinioară Zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiționalele grătare cu mâncare tip grill, dar și alte mâncăruri specifice Sibiului de Odinioară. Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, sucuri răcoritoare, iar din locația festivalului nu va lipsi colțul producătorilor tradiționali. Vizitatorii vor putea să deguste și să cumpere plăcinte și prăjituri de casă, produse de patiserie sau panificație. Toate sunt gătite în gospodăriile unor sibieni din zona Mărginimii și a satelor din apropierea Sibiului.

Sibiul de Odinioara 5

PROGRAM SIBIUL DE ODINIOARĂ – EDIȚIA 2018 Sâmbătă, 18 august 10:00 – 21:00 – Miniparc de distracții pentru copii 10:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de Serious Fun 12:00 – 21:00 – Colțul Producătorilor Tradiționali (expoziție cu vânzare) 12:00 – 23:30 – Terase și zonă gastronomică

Concerte: 18.00 - Onenightstand 19.15 - Timpuri Noi 21.00 - Compact

Duminică, 19 august 10:00 – 21:00 – Miniparc de distracții pentru copii 10:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de SeriousFun 12:00 – 21:00 – Colțul Producătorilor Tradiționali (expoziție cu vânzare) 12:00 – 23:30 – Terase și zonă gastronomică

Concerte: 19.00 - Emeric Imre 20.00 - Mircea Vintilă 21.00 - Mircea Baniciu

Program SeriousFun 10.00 – 20.00 (18 și 19 august) ATELIER DE CREAŢIE ŞI JOCURI DE ODINIOARĂ - „JOACĂ-TE CA ALTĂDATĂ”

Zona 1 10:00 -18:00 Ateliere de creaţie

Zona 2 Fun/concursuri 11:30- 12:30 Concurs de sărituri în saci 12:30 – 13:00 Concurs cu baloane umplute cu apă 13:00- 13:30 Concurs „umple găleata cu paharul” 11:30- 13:30 Concurs de tras frânghia („tug of war”) 14:30 -15:30 Concurs tir cu arcul 15:30- 16:30 Concurs SURPRIZĂ! 16:30 – 17:30 Concurs de tras cu cornetele 17:30-18:30 Concursuri cu baloane/pahare cu apă RINGUL DE DANS / LIMBO GAME PARACHUTE TWISTER JOCURI DE ALTADATA: șotron, ţările, ratele si vanatori, elastic, zig-zag, etc

Zona 3 Sport / competitii sportive 10:00 -11:30 Competiție de badminton 11:30 -13:30 Competiție de fotbal 15:30-17:30 Competiție de volei + competiție surpriză: volei cu baloane umplute cu apă.

Informaţii practice Zona unde va avea loc „Sibiul de Odinioară” este amenajată în Pădurea Dumbrava – Camping. Accesul se face dinspre Hotel Hilton şi Grădina Zoologică, pe drumul de acces, conform indicatoarelor amplasate la faţa locului. Spectatorii pot opta să vină cu bicicleta pe pista amenajată de primărie, până la Grădina Zoologică, cu taxiul sau cu mașina personală, însă trebuie avut în vedere faptul că accesul auto în zona evenimentului este limitat. Pot fi folosite parcările din zona Zoo, Hilton sau Muzeul în Aer Liber. „Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Noii sibieni

Acum 5 ani

Vrem si concerte de manele ca sunt sufletul nostru!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus