X
accident 4

Două fetițe, de trei și cinci ani, rănite într-un accident provocat de bunic

La nici cinci kilometri de la ieșirea din Sibiu, un șofer de 64 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un BMW care circula regulamentar, răsturnându-se mai apoi în șanț.

Accidentul a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 14:00, cu câteva sute de metri înainte de intersecția DN14 cu drumul către cartierul Viile Sibiului. Șoferul de 64 de ani al unui SUV, în timp ce se deplasa pe direcția Mediaș, a pierdut controlul direcției, informează polițiștii. ”A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, răsturnându-se în șanțul din stânga direcției de deplasare”, relatează polițiștii sibieni.

accident 1
Bărbatul care a provocat accidentul nu a pățit nimic, însă la spital au fost transportate două fetițe, de trei și cinci ani. Cele două fete se aflau în mașina condusă regulamentar, fiind conștiente în momentul în care au fost preluate de ambulanță.
La ora transmiterii acestei știri, traficul în zonă se desfășura alternativ.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact