Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

FC Hermannstadt joacă ”acasă” cu Voluntari. ”Avem nevoie mare de suporteri”

FC Hermannstadt joacă ”acasă” cu Voluntari. ”Avem nevoie mare de suporteri”

După eșecul de la Chiajna, din urmă cu o săptămână, scor 2-0, echipa sibiană revine la Tg. Mureș pentru întâlnirea cu o altă formație din județul Ilfov, FC Voluntari.

Partida este programată luni, 20 august, de la ora 18:00, și se va disputa pe Stadionul Trans-Sil”.

Înaintea acestei confruntări, Eugen Beza, antrenorul secund al echipei sibiene, a declarat, într-o conferință de presă, că este neapărată nevoie de o victorie, după două rezultate neconvingătoare. Beza a mai spus că Voluntariul este o echipă care evoluează într-un sistem ofensiv, cu 3 jucători în linia de atac.

”Este un meci foarte important pentru noi. Venim după o înfrângere nemeritată (n.a. 2-0 cu Concordia, la Chiajna), zic eu, dar nu avem ce face, trebuie să o acceptăm. Am trecut peste ea! Vom încerca luni (n.a. 20 august) să obținem a doua victorie din acest campionat. (...) Voluntariul e în ”foame” de puncte. Ilfovenii practică un joc ofensiv, pe stilul lui Daniel Oprița. Pe de altă parte, și noi suntem cu inima rănită după ultimele două meciuri, chiar dacă ne-am prezentat bine de fiecare dată. Doar la capitolul golurilor marcate am stat mai prost. Va fi un joc echilibrat, un joc dificil. Noi, cei din staff, îi simțim pe băieți, am lucrat foarte mult la latura emoțională, le-am dat încredere... Cred că vom face un meci bun și vom obține toate cele 3 puncte. (...) Voluntariul a păstrat în lot câțiva jucători importanți de anul trecut, cum ar fi Bălan sau Căpățână. Sunt jucători buni, care pot forma nucleul pentru anul acesta. Lor li se adaugă mai mulți străini de calitate, jucători nou-veniți. Să nu uităm că Voluntariul a deschis scorul în meciurile precedente, atât cu Dinamo, cât și cu CFR. E o echipă care evoluează într-un sistem 4-3-3. Vă dați seama că va juca la victorie”, a spus Beza.

Antrenorul echipei sibiene a adăugat că singurul jucător aflat în pericol de a ratat duelul cu FC Voluntari e Biel Company, ibericul acuzând unele probleme de ordin medical.

Eugen Beza le-a mulțumit suporterilor care însoțesc echipa la Tg Mureș, dar și spectatorilor din localitatea mureșeană care o încurajează pe FC Hermannstadt. Antrenorul ”alb-roșilor” e de părere însă că locul echipei sibiene este acasă, pe Stadionul ”Municipal”.

”Avem mare nevoie de suporteri. Le mulțumim și celor din Tg. Mureș care ne susțin, dar locul nostru este aici, la Sibiu. Starea noastră emoțională este ușor diferită, suntem mereu pe drumuri, dar și asta face parte din joc. Sperăm ca suporterii noștri să fie în număr cât mai mare în tribunele arenei din Tg. Mureș, chiar dacă este o zi de luni și poate unii vor fi la muncă”, a mai afirmat Beza.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

kokos

Acum 5 ani

Pai daca aveti nevoie de suporteri , de ce clubul nu face nimic pentru asta? Ar trebui sa puna gratuit la dispozitia suporterilor cateva autocare , nu s-ar face gaura in buget cu asta , insa nu fac acest lucru nici macar contra cost!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus