X
masina parc plimbare

VIDEO La plimbare cu mașina, prin iarba parcului Sub Arini

Vremea frumoasă din ultimele zile a adus în parcurile din oraș nu doar sibienii pasionați de plimbări, pe jos sau cu bicicleta, ci și pe cei care preferă necondiționat deplasarea cu mașina. Un astfel de șofer sibian și-a scos la plimbare soția, cu mașina, pe iarba din Sub Arini.

Cât timp a stat cu mașina într-un colț al parcului, nimeni nu a avut vreo treabă cu sibianul care a profitat de vremea caldă și pentru a-și scutura de praf preșurile din mașină. La plecare, însă, a devenit ținta tuturor comentariilor din zonă: încercările sale de a ieși din parc pe poteca și, mai apoi, pe trotuarul pe care a venit s-au dovedit în zadar, din cauza lipsei de aderență.

După o scurtă cercetare a împrejurimilor, șoferul sibian a decis să abordeze o altă ieșire din parc, spre care s-a îndreptat printre copii care băteau mingea și fetele ieșite la picnic. Nici tăpșanul identificat în cercetare nu s-a dovedit a avea o iarbă cu un grad mai ridicat de aderență, prin urmare soția șoferului a decis să abordeze comunitar problema și a chemat un grup de copii aflați în apropiere să împingă la deal mașina scoasă la iarbă verde.

Comentariile ironice ale spectatorilor au primit satisfacție câteva secunde mai târziu, când ajutorul dat de copii s-a dovedit salvator, dar cu prețul unor ample lovituri încasate de mașină la intrarea pe trotuarul din parc. După o scurtă inspecție a pagubelor, șoferul și-a continuat drumul, în dezaprobarea celor aflați la plimbare pe trotuarul parcului, obligați să facă loc mașinii proaspăt aerisite.

Potrivit statisticilor Poliției Locale Sibiu, cele mai multe procese verbale de contravenție sunt cele completate pe numele unor șoferi care nu respectă regulile de circulație. Din cele peste 2.700 de amenzi date în primul trimestru al acestui an, spre exemplu, aproape 1.500 au drept subiect atitudinea șoferilor referitoare la parcări, staționări, reguli de circulație, în general.

masina parc trotuar 1

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Alo ... Poliția !!!

   Daca era un pensionar care manca semințe in parc … era aspru amendat !!! , DAR cu golanii ??? polițai devin piese pe o tablă de șah …. adică, nebuni / fraieri .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cetatean Sibian

   Politia Locala nu face altceva decit sa vaneze masinile parcate gresit. Nu are treaba cu cersetorii, cu cei care vandalizeaza parcurile!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ex-ardelean

  No, mai, “ciobanasi” (recte umanoizi ce salasluiti in prezent, cu predominanta, pe malurile Cibinului), pentru acest cetatean posesor de vehicul cu “respectabilul” cod SB, sunteti, oare, capabili sa creati un abtibild pe masura manifestarii lui in spatiul public sibian??!?
  Amu’ sa va vad, rumani neaosi ce sunteti !!!
  P.S. Bibliografie: http://www.turnulsfatului.ro/2018/08/17/amenintare-la-adresa-valcenilor-din-sibiu-politia-trebuie-sa-ia-masuri/

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ... Vs. ...

   Satisfacția ta de oltean că un sibian a ieșit în evidență cu o acțiune proprie vouă, este imensa !
   Sau … ce zici daca această mașină are piesa dintre volan și scaun de origine vâlceană … încă un oltean sub acoperire !

   Sau … Poate acum poți înțelege și tu oltene , cum obiceiurile voastre proaste sunt ușor de imitat în comparație cu un comportament civilizat bazat pe respect reciproc specific zonei .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  chiar nimeni nu a sunat la 112 ?? deci toti prezenti au fost de acord cu actiunea acelui individ, chiar si cel care a filmat, acum intrebarea mea este de ce s-a postat aceasta filmare ?? vreti masuri acum, TARZIU. cum am postat si alte dati trebuie actionat atunci cand are loc evenimentul !!! 112 este numarul unde organele abilitate pot lua masuri !!! nu internetul pot lua masuri, dau dreptate acelui politist care spunea ca la urgente apelati la popa, prieteni, internet !!!! heheheheheheheheheh

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sa va hotarati tati odata

  S-a gandit vreun neghiob sa sune la politie? Masina, sofer nebun, parc, copii..nimic suspect?
  Politia nu e omniprezenta, mai trebuie sa ajutam si noi, cetatenii.
  Suntem buni de mitocanii, haz de necaz, ce mai.. buni de gura ;).

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dragos

  Treceam ieri dupa ce am citit articolul prin parc si exact in aceeasi zona un duster galben se chinuia sa iasa de pe iarba sa urce pe aleea betonata.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact