Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

S-a întâmplat în Vaideeni: Un bărbat mort și altul în stare gravă după ce au căzut într-un butoi cu prune fermentate

S-a întâmplat în Vaideeni: Un bărbat mort și altul în stare gravă după ce au căzut într-un butoi cu prune fermentate

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Vaideeni, judeţul Vâlcea, a murit, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-au aplecat peste un butoi cu prune, iar din cauza mirosului provenit de la fermentaţia fructelor, au căzut. Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că bărbaţilor li s-a făcut rău din cauza vaporilor şi au cazut în butoiul de 2.000 de litri, anunță Mediafax. Vecinii au taiat butoiul pentru a-i scoate pe cei doi. „La Vaideeni la locul intervenţiei au fost găsite două victime: una în stop cardio-respirator, în vârstă de aproximativ 55 de ani şi una în vârstă de17 ani, semiconştientă. Tânărul 17 ani a devenit conştient şi a fost dus la spital, iar din păcate, persoana în vârstă de 55 ani a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanţă”, a spus Popescu.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ek

Acum 5 ani

Si ce legatura are cu Sibiul? Miroasa posirca pana aici?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus