X
masini zgariate

A zgâriat cu intenție mașinile de pe o stradă întreagă. Acum este căutat de poliție

Un bărbat neidentificat ar fi zgâriat mai multe mașini de pe o stradă din Sibiu, ieri după-amiaza. Incidentul a fost semnalizat de un utilizator de facebook, acesta folosindu-se de un filmuleț și câteva imagini surprinse de pe o cameră de supraveghere. 

Mai multe mașini ar fi fost zgâriate ieri pe strada Șerpuită din Sibiu, de un singur bărbat, acesta fiind surprins de o cameră de supraveghere. Potrivit unui sibian care a semnalat cazul pe facebook, cel puțin nouă autoturisme ar fi fost zgâriate de bărbatul despre care nimeni nu știe deocamdată cine este și care ar fi fost motivul acțiunilor lui.

La Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu au fost făcute 5 plângeri în acest sens.

„Avem cinci plângeri înregistrate până în acest moment, respectiv două în cursul zilei de ieri și alte trei astăzi, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere. Este vorba despre mai multe mașini avariate în timp ce erau parcate pe Strada Șerpuită din Municipiul Sibiu, în ziua de 20 august”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

masini zgariate masini zgariate masini zgariate

Sursa foto/video: facebook/ Horațiu Nan

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anonymus

    poate a vrut sa arate ca masinile sunt parcate aiurea pe strada intr-o zona de case unde multe au curte si garaj asa cum se intampla pe multe strazi din Sibiu…. politia si primaria dorm bine mersi dar daca se intampla un incendiu sau este nevoie de o ambulanta nu pot intra pe multe strazi din cauza masinilor parcate aiurea. tipic romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact