Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident pe Șoimului. Victimă, un copil de cinci ani

Accident pe Șoimului. Victimă, un copil de cinci ani

Un accident de circulație a avut loc marți seară pe strada Șoimului din Sibiu, în urma impactului un băiețel de cinci ani având de suferit.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului accidentul s-a petrecut la intersecția străzii Vasile Aaron cu strada Șoimului.

”Evenimentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme fiind implicate. Șoferul vinovat, în vârstă de 57 de ani, circula pe strada Vasile Aaron, iar la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu turismul condus regulamentar din sens opus”, au explicat polițiștii.
În urma impactului a rezultat o singură victimă, un băiețel de cinci ani, conștient, care acuză dureri în zona feței. Acesta era pasager în autoturismul nevinovat.

Traficul în zonă este îngreunat.

accident

Foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

dar acel copil de 5 ani avea scaun speciale pe care statea? era prins cu centuri de siguranta asa cum prevede legea?... nu iau apararea nimanui dar de ce nu scrieti tot ca sa vada lumea realitatea asa cum este... plus de asta din titlu se intelege ca a fost accidentat direct copilul nu un accident cu o alta masina in care era copilul. Vai si amar de ea jurnalistica...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus