Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

BAC-2018, sesiunea a doua: Doi elevi prezenți la proba de Limba maternă

BAC-2018, sesiunea a doua: Doi elevi prezenți la proba de Limba maternă

Proba de Limba și literatura maternă a fost susținută de doi elevi din Sibiu, în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2018.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, doi candidați au fost prezenți în sala de examinare pentru a susține această probă, mai exact - e vorba de limba si literatura germană. Un candidat este de la Colegiul Național „S. von Brukenthal" din Sibiu și un candidat - de la Liceul Teoretic „St. Ludwig Roth" din Mediaș.

Aceștia își vor afla rezultatele pe 1 septembrie. Până atunci, mai urmează proba obligatorie a profilului și proba la alegere a profilului și specializării, precum și evaluările competențelor lingvistice de comunicare orală și a celor digitale.

Ieri, la prima probă din sesiunea august-septembrie, Limba și literatura română, au fost completate 249 de lucrări. De la aceasta au lipsit 92 de tineri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus