Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Idei de cadouri pentru el, cu care mergi la sigur (P)

Idei de cadouri pentru el, cu care mergi la sigur (P)

Atunci cand cauti cadouri pentru el, cel mai des iti propui sa faci o sesiune de shopping la mall sau prin centru, insa timpul este o resursa pe care nu-ti permiti sa o pierzi astfel. In plus, hobby-urile barbatilor sunt tot mai des legate de lumea tehnologiei, iar gasirea unor cadouri pentru el din acest segment poate fi un proces foarte complicat daca nu te pricepi la device-uri si caracteristici tehnice.

Daca vrei sa gasesti un gadget care sigur sa-i placa sotului, fratelui sau colegului tau de serviciu, inspira-te din lista de cadouri pentru el din randurile urmatoare si fa-i aniversarea mai frumoasa. Datorita faptului ca dispozitivele de mai jos sunt nonconformiste, pline de personalitate si au functii si caracteristici de ultima ora, ele se vor potrivi perfect in marea majoritate a cazurilor, fiind obiecte de care orice barbat are nevoie.

  1. Suport auto pentru telefon si alte dispozitive. Pentru foarte multi barbati, habitaclul masinii este un spatiu special, pe care il personalizeaza si il utileaza in functie de stil si obiceiuri. Astfel, acest suport auto este in capul listei de cadouri pentru el datorita utilitatii extinse pe care o are. Pe langa telefon, acest suport mai poate acomoda recipiente pentru bauturi, scrumiera, borcanasul cu guma de mestecat sau pachetul cu servetele umede. In plus, suportul vine cu cleme de prindere de diferite dimensiuni pentru a se adapta perfect oricarui model de autoturism.
Suport de telefon Auto cu ventuza M-Life Suport de telefon Auto cu ventuza M-Life
  1. Boxa Portabila Lamax Beat Street ST-1. Acest gadget este una dintre alegerile ideale de cadouri pentru el datorita design-ului desavarsit si calitatii audio pe care o ofera. Pe langa cele 4 ore de autonomie si slot dedicat cardului microSD, boxa Bluetooth Lamax Beat Street ST-1 iti pune la dispozitie si un microfon intern care ofera functia “hands free”. In plus, functia “digital FM radio” iti poate reda perfect toate posturile de radio preferate.
Boxa_portabila_Bluetooth_Lamax_Beat_Street_ST-1_
  1. Baterie externa 6000 mAh Weatherproof cu Leduri. Gadgeturile si dispozitivele pe care le folosim zilnic au o mare problema: bateria are o autonomie limitata. Astfel, un device extrem de util printre ideile de cadouri pentru el este un acumulator portabil performant. Pe langa faptul ca rezista la capriciile vremii (ploaie, vant, praf, mici socuri), acest powerbank de numai 192 de grame este prevazut cu doua porturi USB (dintre care unul cu incarcare rapida - 2,0 A) si 18 LED-uri foarte puternice care-ti vor lumina potecile intunecate de munte, cortul sau gratarul facut pe timp de seara.
Baterie_externa_6000_mAh_Weatherproof_cu_Leduri_7
  1. Casti Bluetooth Lamax Beat Prime P-1. Pentru ca sunt foarte multi barbati pasionati de miscare in aer liber, din catalogul de cadouri pentru el nu putea lipsi o pereche de casti proiectate special pentru alergare si mers cu bicicleta. Cantarind numai 15 grame, aceste casti Bluetooth sunt foarte comode si ofera o calitate superioara a sunetului. Butoanele de control pozitionate pe cablul castii din dreapta permit reglarea volumului, schimbarea melodiilor si preluarea apelurilor fara a mai fi nevoie sa scoti telefonul din buzunar.
Casti_portabile_Bluetooth_Lamax_Beat_Prim_P-1_1
  1. Stick USB 8 GB in forma de robotel R2-D2. Fie ca folosim fisiere word, excel sau pdf, fie ca vrem sa transferam fotografii sau muzica, lista de cadouri pentru el nu putea exclude un stick USB de capacitate mare. Este un gadget extrem de util, iar design-ul faimosului robotel din seria Star Wars este o caracteristica de care ar vrea sa beneficieze orice pasionat de Sci-Fi.
Stick_USB_8_GB_in_forma_de_robotel_R2-D2_1

Toate aceste gadgeturi si multe altele sunt disponibile pe Gadgetworld.ro, asadar profita de campania de reduceri pentru a alege din gama variata de cadouri pentru el dispozitivul care se potriveste perfect necesitatilor, hobby-urilor si preferintelor lui, indiferent de stilul pe care il are!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus