Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Jucătorii CSU Sibiu vor fi mușchetari în Festivalul Medieval

Jucătorii CSU Sibiu vor fi mușchetari în Festivalul Medieval

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu va oferi sibienilor un moment inedit sibienilor, alături de BC CSU Sibiu, în cadrul paradei de deschidere a celei de-a 18-a ediții a Festivalului Medieval “Cetăţi Transilvane”.

Dorind să marcheze împlinirea a 20 de ani de la câştigarea ultimului titlu, baschetbaliştii sibieni vor lansa conceptul “Muschetarii”. Este vorba despre o campanie de comunicare și marketing care se va derula de-a lungul întregului sezon 2018/2019 în jurul ideii „După 20 de ani. Toți pentru unul, #1 pentru toți!”, jucătorii, fanii și întregul staff urmând să se identifice cu ideea de Muşchetari și cu valorile ei, reiese dintr-un comunicat remis de BC CSU Sibiu.

„Este normal să existe colaborare între instituțiile din același oraș. Suntem bucuroși să le putem oferi tot sprijinul nostru unor oameni, unei echipe care a adus orașului atâtea momente de bucurie. Sunt cu atât mai fericit de faptul că îi putem ajuta să-și demareze campania în cadrul unui eveniment atât de iubit de public și așteptat de toată lumea an de an. Festivalul Medieval “Cetăţi Transilvane” este mai mult decât o sărbătoare a orașului. Este un nexus care aduce laolaltă oameni”, a declarat directorul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman.
Parada de deschidere a Festivalului Medieval “Cetăţi Transilvane” va avea loc Vineri, 24 august, începând cu ora 21 și va parcurge traseul: Turnul Dulgherilor – Parcul Cetății – Blvd. Nicolae Bălcescu – Piața Mare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Muşchetaru cu muştaru

Acum 5 ani

Muşchetari adică muşcă bine? Deja mi-o imaginez pe Dăncilă citind titlul acesta....
Raspunde

Lupin

Acum 5 ani

Deocamdată, greșeala de exprimare îi aparține autoarei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus