X
drumuri judetne 4

Asfalt nou pe cinci drumuri județene, în luna august (CP)

Conducerea societății Drumuri și Poduri SA anunță că, de luni, 27 august, vor începe lucrările pentru aplicarea covorului asfaltic pe DJ 106 D (Cisnădioara – intersecție DJ 106 A).

Drumarii sibieni au avut o vară „fierbinte“. În ultima perioadă, pe lângă lucrările programate, ei au intervenit și pe drumurile calamitate. „Mai multe drumuri județene și comunale, în special din zona de sud, sud-vest și centrală a județului Sibiu, au fost afectate de fenomenele meteorologice severe, atipice județului. Acolo unde aceste tronsoane au putut fi imediat reabilitate, am depus eforturi să le reparăm în cel mai scurt timp. Pentru refacerea infrastructurii rutiere afectată de alunecările de teren, suntem în căutarea celor mai potrivite soluții tehnice și beneficiem, în acest sens, de sprijinul Consiliului Județean Sibiu. În ciuda acestor situații neprevăzute, societatea Drumuri și Poduri SA a reușit să își respecte programul de modernizare și mentenanță a drumurilor județene aflate în responsabilitatea sa“, a declarat directorul general Ovidiu Spătari.

Covoare asfaltice

În luna august, au fost turnate covoare asfaltice pe o lungime de 1,23 km pe DJ 143 B Rusciori, 2,06 km pe DJ 143 A Ruja, 1,44 km pe DJ 106 G Ludoș – Gusu, în continuarea tronsonului de 1,7 km modernizat aici în luna iulie, iar în prezent se lucrează pe o porțiune de 1,6 km pe DJ 104 D la Retiș.

Marcaje rutiere

Siguranța circulației este una dintre prioritățile conducerii societății de drumuri aflată în subordinea Consiliului Județean. De mâine, 23 august, echipele de lucru vor începe aplicarea marcajelor rutiere pe DJ 142 F Ațel și DJ 106 G Ludoș, după ce, în cursul lunii august, au fost marcate: DJ 142 E Dumbrăveni – Dîrlos, DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, DJ 143 B în intravilanul localității Rusciori, DJ 106 Sibiu – Agnita și DJ 143 A Ruja.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ridichie Iglesias

  Cam multi kilometrii se asfalteaza!! Sigur ia din portia lu Tante din oras si asa se justifica ca inca mai sunt drumuri de pamant in oras.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Aaaaaa

   Colegu, drumurile județene sunt o mâncare de pește și cele din oraș sunt alta. Sursa banilor e alta. Ce zici tu e ca și cum m-aș plânge eu că nu primesc suficienți bani de la job pentru că primești tu prea mulți de la angajatorul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact