X
hotel ana oil, benzinarie ana oil

Investiție. ”Mercure Sibiu Airport va fi un mare câștig pentru oraș”

Compania română Pritax Invest, deținută de Dumitru Ghișe, și grupul polonez Orbis, partenerul strategic al grupului hotelier francez AccorHotels din Europa de Est, au semnat un contract de franciză pentru a afilia hotelul Ana Airport din Sibiu la marca Mercure.

Hotelul, care este în curs de renovare, va fi redeschis sub marca Mercure în primul trimestru al anului 2019. Hotelul dispune de 85 de camere, bar, restaurant, wellness, banchete și facilități de parcare. “Este o mare onoare pentru noi să fim acceptați de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels. Din momentul în care am decis că vrem să refacem hotelul, am luat legătura cu echipa AccorHotels și totul a evoluat după așteptările mele și chiar mai mult. Ne-au oferit un mare sprijin prin întregul proces și acum suntem mai mult decât fericiți că suntem parteneri în acest nou proiect mare numit Mercure Sibiu Airport. Hotelul este situat în apropiere de aeroport și foarte aproape de zona industrială a orașului Sibiu. De asemenea, Sibiul este un oraș divers și cultural, într-o continuă dezvoltare, astfel încât deschiderea hotelului Mercure Sibiu Airport va fi un mare câștig pentru oraș și pentru viitorii vizitatori. Așteptăm cu nerăbdare călătoria care ne așteaptă și suntem foarte bucuroși că vom deveni o parte a rețelei AccorHotels”, a declarat Dumitru Ghișe, proprietar al Pritax Invest.

Fondată în 1995, Pritax Invest deține trei hoteluri în Sibiu și Cluj-Napoca. Pe lângă viitorul hotel Mercure Airport din Sibiu, compania deține și hotelul Golden Tulip Ana Tower din Sibiu și Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca. În anul 2017, compania a obținut o cifră de afaceri de 31,4 milioane RON (6,8 milioane EUR) și un profit net de 9,7 milioane RON (2,1 milioane EUR), potrivit datelor oficiale ale Ministerului Finanțelor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Reli Hodarnau

    Cinste antreprenorilor romani care au dus Sibiul pe primele locuri in Europa la dezvoltare si seriozitate prin brandurile indragite: Ana, Carpatica, Ioneda, K.ontiki, Reveline, Radio Eveniment!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact