Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

700 de alergători se aliniază în această seară la startul Night Cross Challenge

700 de alergători se aliniază în această seară la startul Night Cross Challenge

Night Cross Challenge se va desfăşura diseară, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.  Anul acesta, cel mai frumos cros de noapte din Sibiu va reuni, la cea de-a patra ediţie, 700 de alergători din Sibiu şi judeţele limitrofe.

Continuând tradiţia de anul trecut, cei mai buni concurenţi la categoria Avansaţi, feminin şi masculin, vor fi desemnaţi Best Runners 2018 şi vor fi premiaţi cu câte 100 euro.

„De la an la an avem tot mai mulţi participanţi la cros, fapt care ne onorează şi ne încurajează să continuăm demersurile noastre de promovare a sportului în Sibiu. Sunt convins că suntem pe drumul cel bun, că putem creşte foarte mult acest proiect, cu atât mai mult cu cât avem un concept inedit, o locaţie extraordinară, oameni implicaţi şi pasionaţi în echipa noastră de organizare şi sprijin din partea Primăriei şi a Consiliului Judeţean Sibiu”, a declarat Daniel Troancă, directorul de concurs al Night Cross Challenge.
Evenimentul va începe de la ora 18.00 cu validarea înscrierilor şi preluarea kiturilor de concurs, startul urmând a se da la ora 20.00 pentru cursele copiilor, iar apoi de la 21.00 pentru categoria Avansaţi 9 km, respectiv la 22.15 pentru categoria Hobby 4.5 km. Intrarea în Muzeu este liberă pentru toţi cei care doresc să participe la eveniment ca şi concurenţi, susţinători sau spectatori. După cursă, toţi participanţii sunt aşteptaţi la Pasta Party şi la zona de relaxare până la miezul nopţii. Nu vor lipsi jocurile de lumini, buna dispoziţíe şi muzica antrenantă.

Proiectul organizat de Asociaţia „DA pentru Sport”, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, fiind susţinut de Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu, Aria Sport, Explorer Sports Sibiu, Buonavista, Decathlon, Kaufland, Antibiotice Iaşi şi Promo Management.

Clasamentul live al competiţiei va fi disponibil AICI.

 

Foto: Andrei Piloiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus