Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Tribuna, 24 august

Tribuna a făcut inspecţia şcolilor din judeţ. Mai precis a celor din localităţile de pe DN1. Concluzia ziariştilor de la Tribuna: se poate scrie şi de bine, dar şi de rău. "După trei ore se strâng impresii pentru un material "de bine" unde e cazul, pentru că sunt şcoli şi grădiniţe la ţară care arată foarte bine, şi "de rău", pentru că sunt şi altele în care cu certitudine n–ai vrea să–ţi trimiţi copilul", scrie Tribuna de astăzi.
"Mai mulţi poliţişti comunitari în zona fostei centralei termice de pe strada Mirăslău şi amenzi pentru cei care deţin centrala în acte, dar au uitat de ea". Asta scrie Tribuna despre măsurile impuse de Primăria Sibiu în cazul fostei centrale termice de pe strada Mirăslău, caz dezbătut săptămâna trecută şi de ziariştii de la Adevărul de Seară.
Cazurile recente în care mai multe autoturisme au fost acroşate de trenuri face "victime" şi la Sibiu. Tribuna scrie despre un şofer de taxi rămas fără carnet pentru că a trecut peste o cale ferată, deşi semaforul era "pe roşu". "Poliţiştii i–au reţinut unui taximetrist permisul de conducere, pentru că acesta n–a respectat semnalelor luminoase şi sonore la trecerea la nivel cu calea ferată", scrie Tribuna de astăzi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2850

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus