Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO-Mesaj special pentru PSD, vizibil din avion, scris pe o insulă în Dunăre

VIDEO-Mesaj special pentru PSD, vizibil din avion, scris pe o insulă în Dunăre

Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sâmbătă, pe insula formată pe Dunăre, în dreptul oraşului Galaţi, fiind vorba de un text care se întinde pe o lungime de 100 de metri, unde fiecare literă are 10 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gălăţenii care au trecut, sâmbătă, pe faleza Dunării au constatat că pe insula formată în mijlocul fluviului, în dreptul oraşului Galaţi, scrie cu litere uriaşe „La naiba, PSD”.

Mesajul poate fi văzut din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar şi de pe cele două maluri, cel gălăţean şi cel tulcean.

Mesajul a fost realizat de şapte persoane care timp de câteva ore au săpat în nisipul din care este formată insula de pe Dunăre.

Textul se întinde pe o lungime de 100 de metri, iar fiecare literă are înălţimea de 10 metri.

La final, cei care au participat la realizarea mesajului au filmat insula cu o dronă, astfel încât imaginile să fie transferate şi postate pe Facebook.

Mesajul anti PSD va rămâne pe insula până când apa va acoperi literele de mari dimensiuni.

Mesaje anti-PSD au mai apărut într-un lan de grâu, pe un banner purtat la mare înălţime de un paraşutist, în galeriile de fotbal şi pe pe un deal din Cluj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

dumi

Acum 5 ani

Mai trebuie scris si cu oi pe dealuri, cuma facut Flutur!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus