Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident pe drumul Sibiu-Agnita. Un microbuz a intrat pe contrasens

Accident pe drumul Sibiu-Agnita. Un microbuz a intrat pe contrasens

Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineața, pe drumul județean Sibiu-Agnita, în zona localității Vecerd.

Șoferul unui microbuz a intrat cu viteză mare într-o curbă, a ajuns pe contrasens, unde a lovit o mașină care circula regulamentar.

”Pe un sector de drum în curbă, șoferul în vârstă de 56 de ani al unei autoutilitare conduse pe direcția Agnita -Sibiu, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus”, spun polițiștii ajunși la fața locului.
La fața locului au ajuns de urgență salvatori de la stația de pompieri Agnita, plus un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale celor două victime rezultate în urma impactului, doi bărbați, conștienți, care prezentau politraumatisme. Ulterior aceștia au fost transportați la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus