X
afis-campanie-sterilizari-SEPT-2018

Campanie gratuită de sterilizări

Asociația Pentru Protecția Animalelor Animal Life organizează în perioada 1 – 5 Septembrie, în localitatea Șura Mică, a treia CAMPANIE GRATUITĂ DE STERILIZĂRI CÂINI ȘI PISICI a acestui an. Oricine este binevenit să sune la numărul de telefon 0774 021 754 pentru a-și programa animalul de companie. Reprezentanții Animal Life continuă astfel eforturile pentru reducerea numărului de animale de companie nedorite și declară: “Sterilizarea este singura soluție umană de gestionare a populației de animale de companie. Ne dorim mai multă decență și mai puțină suferință pentru oameni și animale în comunitatea noastră. Vă așteptăm la campanie!”

Campania de sterilizări gratuite este finanțată de Animal Life, prin fondurile obținute în urma participării la Maratonul Internațional Sibiu, și are ca și parteneri Fundația Visul Luanei și Primăria Șura Mică. Doar în acest an prin intermediul campaniilor organizate de asociație au fost sterilizate peste 600 de animale.

afis-campanie-sterilizari-SEPT-2018-2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact