Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Street Food, Craft Beer și multe surprize la Focus in the Park

Street Food, Craft Beer și multe surprize la Focus in the Park

Vineri începe prima ediție a Focus in the Park, un concept nou, fresh, plin de surprize într-un decor fabulos și plin de verdeață, în Parcul Subarini.

Timp de trei zile, cele mai în vogă trupe de rock alternativ din România, Republica Moldova sau Germania vor urca pe cele două scene ale festivalului. Focus in the Park nu este, însă, doar despre muzică. Noul concept își dorește să atragă spre un nou tip de relaxare tineri, familii cu copii, oameni care apreciază atmosfera relaxată pe care ți-o oferă verdeața unui parc. Pe lângă muzică bună, Focus in the Park aduce anul acesta o selecție delicioasă de street-food, condimentată cu cele mai căutate beri artizanale produse în România. Mâncarea e pe toate gusturile. Arepas Colombianas vine cu tradiționalele pâinici sud-americane din porumb umplute cu un mix de ingrediente gustoase si sănătoase. The CodFather pune un strop britanic de fish and chips lângă calamari și hamsii delicioase. Das Grillmobil by Bătrânu Sas nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul sibian pentru că toată lumea știe deja gustul Bavarezului XXL. Burgeri zemoși și hot-dogi de la Two Chefs Foodtruck, pui crocant și gustos de la Cot Cot pe roți, renumitul pulled pork de Sibiu alături de alte mâncăruri gătite încet dar servite repede la Urban Food, probabil cel mai bun sushi din țară de la Osushi, sau renumitele sandwichuri cubaneze de la Cubano Foodtruck sunt motive suficiente ca sibienii să își ia mic dejunul, brunch-ul, prânzul și cina la umbra copacilor din parcul Subarini. Iar cum nicio masă nu e completă fără „un dulce”, după degustarea tuturor acestor bunătățuri, la Zobuian vor găsi canolli delicioși, clătite cu toate umpluturile posibile la Mimi`s Delices sau deja arhicunoscutele delicatese de la Sucre, probabil cel mai chic atelier de cofetărie pe care îl știm. Așa o selecție de mâncare merită o concurență acerbă și din partea băuturilor. Cei mai cunoscuți producători de bere artizanală din România vor fi și ei prezenți la Focus in the Park. Zăganu, Arădeana, Perfectum, Csiki Sor și sibienii care produc berea 1717 sunt invitați speciali la prima ediție a festivalului din parcul Subarini. Iar pentru că toate gusturile trebuie satisfăcute, acestei selecții de beri spumoase li se alătură Harvester Cider și Winegardenul de la Wunderbar. Duminică, 2 septembrie, de la ora 12, toate aceste bunătățuri se vor reuni la un picnic gigant, poate cel mai mare picnic organizat vreodată în Sibiu, cu pături, pe iarbă, la umbra copacilor, iar de la ora 17:30, doamnele și domnișoarele sunt invitate să se alăture pe două roți celui mai chic eveniment din oraș, Biciclete Cochete.

Focus in the Park este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural German Sibiu.

Programul Focus in the Park 2018 Vineri, 31.08 DSCNTD Stage 17:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD) 19:00 JazzyBit FOCUS Stage 20:30 COMA 22:00 Șuie Paparude Sâmbătă, 01.09 DSCNTD Stage 12:00 ADUB 14:30 ToyGun 17:00 Via Dacă 18:00 Mihai Popoviciu FOCUS Stage 19:00 Final Stair 20:30 Grimus 22:00 Omul cu Șobolani Duminică, 02.09 DSCNTD Stage 12:00 Ciprian Popa 14:00 VRTW Artists (VRT & Dubase) 17:00 Dandies 18:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD) FOCUS Stage 18:00 One Night Stand – prezentat de Sibiu Sounds 19:00 Suburbia 11 – prezentat de Sibiu Sounds 20:30 byron 22:00 The Mono Jacks  

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus