Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tinerii talentați ai Sibiului vor dansa în time-out, la meciurile CSU Sibiu de acasă

Tinerii talentați ai Sibiului vor dansa în time-out, la meciurile CSU Sibiu de acasă

Copiii și adolescenții vor fi cei care vor întreține atmosfera la fiecare time-out, în cadrul meciurilor pe care BC CSU Sibiu le va juca acasă. Proiectul este realizat de echipa sibiană de baschet, în parteneriat cu ACS Fantasy Dance Sibiu.

Din dorința de a educa tinerii prin sport și artă, din 11 septembrie, CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance deschide larg porțile Cercului Militar (Sala Foaier) și începe munca de „presezon”. Odată cu noua ediție a Ligii Naționale de Baschet, trupele de copii vor fi responsabile cu spectacolul din fiecare time-out la meciurile de acasă. Ei vor trece sub lumina reflectoarelor, dansând în galben și albastru.

Cei care doresc să își înscrie copiii, trebuie doar să îi ducă la cursurile de dans dedicate celor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Totodată, va fi organizată și o grupă pentru adolescenți. Așadar, tinerii care au peste 16 ani sunt de asemenea așteptați la preselecțiile pentru trupa de majorete a echipei.

„Împreună vom dansa pentru echipă și o vom purta către victorii! Pentru Sibiu rețeta succesului este una singură: “să fii mereu la înălțime”, iar dacă jucătorii vor fi responsabili cu slam-dunkurile spectaculoase atunci noi vom răspunde printr-un stil propriu: #slamdance! Hai, CSU! În baschet și în dans, mereu la înălțime!”, spun inițiatorii proiectului.
Doritorii pot să se înscrie direct, completând formularul de pe site-ul www.bc-csusibiu.ro, la secțiunea CSU Sibiu Dancers.

Pentru detalii:

Daniela Apatiei,

tel: 0744473255

e-mail: [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus