Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat. Suspectul reținut 30 de zile

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat. Suspectul reținut 30 de zile

Un bărbat de 40 de ani a murit azi-noapte, după ce a fost înjunghiat în plină stradă, în Roșia. Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore.

Actualizare.  Bărbatul de 21 de ani va fi reținut pentru o perioadă de 30 de zile, arată Poliția Sibiu.

Știre inițială. După ce ar fi consumat alcool, doi bărbați din Roșia, unul de 21 și unul de 40 de ani, au intrat într-un conflict spontan care a degenerat, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Conflictul a izbucnit aseară în jurul orei 22:00, totul încheindu-se după ce tânărul l-a înjunghiat pe bărbatul de 40 de ani în zona gâtului.

Victima a fost transportată la spital unde, în jurul orei 4:00, a decedat, arată sursa citată.

Cercetările vizează săvârșirea infracțiunii de omor și au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Presupusul agresor a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Știre inițială. Un bărbat este transportat la spital în stare critică, după ce a fost înjunghiat sâmbătă seara, transmit reprezentanții  Ambulanței Sibiu. Incidentul s-a petrecut în localitatea Roșia. Potrivit primelor informații, bărbatul a fost înjunghiat în zona gâtului și este în stare critică deoarece a pierdut mult sânge.

Știrea se actualizează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ion ionescu

Acum 5 ani

A cata crimă anul asta? Rusinos, Vaslui 2!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus