Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șoferii iau fața primăriei. Au găsit parcarea

Șoferii iau fața primăriei. Au găsit parcarea

Mai mulți sibieni nu au mai așteptat construirea parcării subterane promisă de administrația locală sub spațiul verde dintre Casa de Cultură și BCR și au început să parcheze pe iarbă. Un sibian ne-a transmis o fotografie cu noua parcare care a fost amenajată aici, chiar de către șoferi. ”Mașini parcate pe spațiul verde în părculețul dintre spatele Casei de Cultură, Banca BCR și Școala Generală nr 5. Se pare că pe zi mașinile invadează spațiul verde, iar poliția, primăria și autoritățile nu fac nimic. Am sunat la poliție, au promis că trimit o patrulă”, scrie sibianul.

Primarul Astrid Fodor a anunțat după prezentarea planului de mobilitate că aici ar putea fi construită o parcare subterană, deoarece zona este extrem de circulată, iar terenul cu pricina aparține municipalității.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lucka

Acum 5 ani

Oricum , in Sibiu, cine nu vrea , nu are " permis de parcare in exercitiul functiunii " :-) . Am vazut legitimatii de parcare gratuita cu nr 25000 si ceva . Inseamna ca sibienii - mai mult de 10 % - sunt functionari la primarie si muncesc nonstop pe teren !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus