X
P_20180904_154812

Șoferii iau fața primăriei. Au găsit parcarea

Mai mulți sibieni nu au mai așteptat construirea parcării subterane promisă de administrația locală sub spațiul verde dintre Casa de Cultură și BCR și au început să parcheze pe iarbă. Un sibian ne-a transmis o fotografie cu noua parcare care a fost amenajată aici, chiar de către șoferi. ”Mașini parcate pe spațiul verde în părculețul dintre spatele Casei de Cultură, Banca BCR și Școala Generală nr 5. Se pare că pe zi mașinile invadează spațiul verde, iar poliția, primăria și autoritățile nu fac nimic. Am sunat la poliție, au promis că trimit o patrulă”, scrie sibianul.

Primarul Astrid Fodor a anunțat după prezentarea planului de mobilitate că aici ar putea fi construită o parcare subterană, deoarece zona este extrem de circulată, iar terenul cu pricina aparține municipalității.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Lucka

    Oricum , in Sibiu, cine nu vrea , nu are ” permis de parcare in exercitiul functiunii ” :-) . Am vazut legitimatii de parcare gratuita cu nr 25000 si ceva . Inseamna ca sibienii – mai mult de 10 % – sunt functionari la primarie si muncesc nonstop pe teren !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact