X
transfagarasan (2)

Campania Let’s do it se mută la peste 2.000 de metri. Curățenie la Bâlea și Transfăgărășan

Rezervația Bâlea Lac și Transfăgărășanul sunt în centrul atenției la jumătatea lui septembrie. Organizatorii mișcării Let’s do it, România își mută activitatea la înălțime și pornesc sesiunea de curățenie la Bâlea Lac, pe 15 septembrie.

De Ziua Națională de Curățenie, toți cei care doresc să contribuie la curățarea unora din cele mai cunoscute zone turistice din zonă, sunt așteptați la Baza Salvamont de la Bâlea Lac, începând cu ora 10:00.

„Pe 15 septembrie, haideți să ne mobilizăm pentru o zonă emblematică a Județului Sibiu: Rezervația Bâlea Lac și Transfăgărașanul. E Ziua Națională de Curățenie, dar mai mult de atât, e o ocazie de a atrage atenția tuturor să păstreze curate frumoasele zone naturale din Județul Sibiu. Ar trebui să le tratăm ca pe o carte de vizită colectivă, o oglindă care spune totul despre noi și mândria noastră locală”, spun organizatorii.

transfagarasan (1)

Cu această ocazie, Consiliul Județean Sibiu se alătură campaniei Let’s Do It, România, alături de Asociația Județeană de Turism Sibiu, ADI ECO, Salvamont, Societatea de Drumuri și Poduri din subordinea CJ, Primăria Cîrțișoara, SOMA, parteneriatul fiind deschis și altora.

„În oglinda lacului glaciar de la Bâlea vrem să ne putem uita cu mândrie și să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie! Ne-am propus să facem curățenie la Bâlea Lac pe 15 septembrie pentru că e o carte de vizită a Județului Sibiu, cu care ne mândrim și care atrage mii de turiști din țară și din lume. Vrem ca fiecare vizitator să o trateze cu respect și vrem să arătăm că ne pasă. Te așteptăm alături de noi”, spun reprezentanții CJ Sibiu.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  claudius

  adica, ceea ce trebuie sa faca STATUL, facem noi …nicio problema..
  adica, deplasarea o suport din propriul buzunar…si drept urmare STATUL ?! ma taxeaza ..platesc impozite etc..
  eu zic asa : cei care se prezinta sa fie trecuti intr-un tabel..sacul in mana si sa il aduca plin de gunoi ..dupa care e scutit de la impozit un an …casa..masina…etc..la alegere…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MB

  Si cei care au aruncat gunoiu sa plateasca impozit dublu?? Buna idee, dar in realitate nu merge asa!
  Cinste si multe multumiri la care aduna gunoiu de pe munte. Multimea / populatia mai trebuie educata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact