X
autostrada-trimitere

Viorica Dăncilă despre autostrada Sibiu Pitești: Am trimis Corpul de control să vadă care sunt problemele

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că a trimis Corpul de control pentru a identifica obstacolele care blochează demararea construcţiei tronsonului de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu.

“Este adevărat, una dintre probleme este (…) infrastructura, am discutat despre autostrada Piteşti-Sibiu. Am explicat că, într-adevăr, pe tronsonul doi şi trei mai sunt probleme. Pentru a vedea exact care sunt aceste probleme, am trimis Corpul de control al primului-ministru, pentru a vedea care sunt obstacolele, dacă ele într-adevăr există, dar şi pentru a avea o imagine clară, pentru a înlătura anumite obstacole în calea efectuării acestei autostrăzi”, a declarat Viorica Dăncilă, în timpul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni.

Ea a adăugat că aşteaptă cât mai repede concluziile verificărilor, deoarece există şi în rândul populaţiei nemulţumiri în legătură cu modul în care se derulează proiectele de infrastructură.

“Eu sper să primesc răspunsul cât mai repede, am înţeles că pe tronsonul trei sunt câteva probleme geologice, aş vrea să văd care sunt aceste probleme, pentru a putea găsi o soluţie rapidă. Sunt convinsă că oamenii nu mai au răbdare, oamenii îşi doresc autostrăzi în România şi trebuie să vedem care sunt obstacolele care stau în calea construcţiei autostrăzilor, în afară de resursele financiare. Şi acest lucru m-a făcut să trimit Corpul de control (…). Pentru că ştim că unele dintre obstacole sunt reale, nu vreau să bănuiesc pe nimeni de lucruri ascunse, dar au existat şi obstacole care nu erau pliate pe realitate. Ştim de acei urşi care nu existau, de acei lilieci care, iarăşi, nu existau şi acest lucru ne face să fim mult mai atenţi şi să încercăm să revigorăm un pic lucrurile”, a precizat premierul, citat de Agerpres.

În opinia sa, toţi cei care au blocat derularea unor proiecte de investiţii vor trebui să plece din posturile pe care le ocupă.

“Părerea mea este că toţi cei care au blocat sau care vor bloca de acum încolo trebuie să plece acasă, pentru că nu există o justificare ca să încerci să blochezi proiecte atât de importante, fie ele de infrastructură, fie şi alte proiecte (…). Noi vrem să vedem dacă există blocaje, să ridicăm aceste blocaje, dar nici să lăsăm ca aceste blocaje să se mai repete”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ss

  asadar,infractorii astia,dupa 2 ani de guvernare ( si povesti peste povesti scrise in programul lor despre autostrazi ),sunt la stadiul de a vedea care sunt problemele…….nici o vb despre prima lopata sau despre faptul ca ( iarasi ),au taiat banii de autostrazi la rectificare….poate corpul de control va concluziona ca de vina sunt klingonienii,ca doar ei au in Romania toate parghiile puterii si nu pcr-ul de la putere

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviug

  Astept pe cei din teleorman sa ne spuna unde sunt problemele. Incredibil cat tupeu, de 30 ani stam cu accidente aproape zilnice pe valea oltului si nimeni nu face nimic.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Hasibusi

   dar tu crezi ca cu autostrada se rezolva problemele conductori auto fara cultura cu carnet cumparat ?

   Nici in Uganda, cu strazi de pamint nu sunt atitea accidente ca in Romanistan.

   Ca astia de la PSD nu sint in stare de nimic este alta poveste……….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl. Anul politic

  Care sunt problemele ? De 28 de ani, problema numărul unu o reprezintă politicienii incompetenți și avizi de câștig. Partidele trec, autostrada rămâne…nefăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact