X
Carmen iohannis prima zi de scoala elevi lazar liceeni copii scoala-8 (4)

Carmen Iohannis, din nou dirigintă. Este așteptată la deschiderea anului școlar

Carmen Iohannis va prelua o nouă grupă de boboci, ca diriginte, începând de mâine. Prima Doamnă a României este profesoară în cadrul Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, funcție pe care și-a păstrat-o chiar și după ce Klaus Iohannis a ajuns președinte. 

Luni dimineața, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, Carmen Iohannis va face cunoștință cu noua grupă de boboci pe care o va coordona din postura de diriginte. Prima Doamnă anunțase deja în prima săptămână din septembrie că va continua să predea limba engleză la CNGL, ținând informațiile despre dirigenție surpriză.

Pe site-ul Colegiului Național Gheorghe Lazăr a apărut însă deja această informație. Carmen Iohannis va fi diriginta elevilor din clasa a IX-a E.

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019 este programată să înceapă luni dimineața, de la ora 10:00, în curtea colegiului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Ve v-am spus? Sunt concins ca are cea mai buna clasa. Dar cum se impaca dirigentia cu jumatatea de borma si cu faptul ca ;ucreaza doar 3 zile pe saptamana? Un diriginte trebuie sa fie in scoala zilnic!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ///

    Lol draga, nu te mai baga in seama. Nu le stii tu pe toate, cum nu le stiu nici altii. Normal este ca un diriginte sa se afle in scoala mai mult de 2 zile pe saptamana… tu de cand n-ai mai fost la soala? Pe vremea ta erau diriginti cu delegatie?

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     lol

     Ai idee cate ore e obligat un profesor sa stea in scoala si ca dirigentia e si ea, o ora de curs? Un diriginte nu inlocuieste un parinte daca asta sugerezi….iar partea administrativa o rezolva relativ repede? Tu cum preferi, copilul tau sa caute dirigintele sau sa vorbeasca cu tine? Spre diferenta de tine stiu ce e aia dirigentie , atributiile si limitele functiei si ca pentru asta nu trebuie sa stai prezent in scoala non-stop…

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  motanul garfield

  Cand dl. Johannis a iesit presedinte, parca spunea ca ramane inca 2 ani la Sibiu pt. ca nu se poate desparti de clasa ei… Acum a luat ata clasa… Ce sa intelegem? Ii e frica sa mearga la Bucuresti? Sau vrea sa aiba banul ei, sa fie independenta? (Ha, ha, ha!)

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Profu'

  Sunt diriginti care au junatate de norma in scoala unde au dirigentie si jumatate de norma/fractiuni de norma in alte scoli. Deci, argumentul dvs nu sta in picioare.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ///

   Da, profule, cunosc si eu un caz, iar parintii sunt vesnic nemultumiti pt. ca diriginta e in 2 scoli si n-o gasesc atunci cand vor ei. In cazul dnei Johannis, dansa mai atre si alte atributii, de ce nu renunta la dirigentie? Nu cred ca pt. cei 10%…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Misu

  Mofturi de rasfatata. Da, ii este teama sa mearga la capitala. Bine ca suporta bugetul tarii deplasarile saptamanale ale presedintelui sa-si vada odorul, bine ca spp are resurse sa pazeasca strada Bucegi non stop, etc

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact