X
deschidere lazar carmen (8)

Prima zi de școală: emoții, revederi și fețe noi | FOTO VIDEO

Prima zi de școală a început cu tradiționala ceremonie din curtea școlii, o scurtă rugăciune și câteva discursuri din partea autorităților. Ca de obicei, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Gheorghe Lazăr a fost prezentă și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis. 

Cu emoții și entuziasm, elevii de la Lazăr au venit în prima zi de școală îmbrăcați elegant și cu buchete de flori pentru profesorii preferați. Printre tineri s-au strecurat și câțiva foști elevi, veniți să își îmbrățișeze pentru o ultimă dată diriginții.

deschidere lazar carmen (3)

Alături de Gabriel Negrea, directorul CNGL, au fost reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, ISU Sibiu și ai Poliției Sibiu, dar și preotul Constantin Necula. Acesta din urmă, după rugăciune, i-a rugat pe copii să ierte faptul că vacanța li s-a încheiat mai devreme.

„Sper din toată inima să vă păstrați gurășia pe tot parcursul anului, mai cu seamă la răspunsuri, extemporale și teze. Să nu vă pierdeți bucuria primei zile de școală. Uitați-vă la noi, la maturi, că suntem mai emoționați decât voi și nouă ne e mai dor de școală decât vă e vouă. Ne iertați că v-am întrerupt vacanța un pic mai devreme decât de obicei și vă rog din toată inima, vacanța a încetat, dar să nu înceteze pacea și liniștea pe care le-ați dobândit în vacanță”, a spus preotul.

Bucuroasă că își va cunoaște noua clasă, Carmen Iohannis i-a rugat și pe foștii ei elevi, veniți să o salute, să o însoțească.

„E o zi foarte fericită pentru că mă întâlnesc și cu foștii elevi care mă așteaptă, dar preiau și o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc atât cât se poate spre sfârșitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveți bucuria zilei de astăzi în suflete, dar și pe parcursul anului”, a transmis Prima Doamnă.

 Potrivit structurii anului școlar 2018-2019, elevii vor merge la școală până pe 21 decembrie. În 22 va începe vacanța de iarnă, iar copiii se vor întoarce la școală pe 14 ianuarie.

deschidere lazar carmen (10) deschidere lazar carmen (7) deschidere lazar carmen (2) deschidere lazar carmen (5) deschidere lazar carmen (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    catalin botezatu

    Hmmm… Doamna Johannis poarta o rochie cu maneca. Din voal, dar maneca… eram obisnuiti cu rochiile dumneaei fara maneci. Poate a considerat ca e cam racoare…

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact