X
asfaltare-strazi

Primăria Sibiu a semnat un nou contract subsecvent în baza acordului cadru pentru lucrările de reparații la străzi (CP)

În august 2017 Primăria Sibiu a semnat un acord cadru pentru întreținerea și reparația străzilor din Sibiu, pe o durată de 3 ani, cu firmele SC Terra Building SRL și SC Comtram SA, urmând să încheie ulterior contracte subsecvente cu una dintre cele două firme.

În data de 6 septembrie 2018 primarul Astrid Fodor a semnat un nou contract subsecvent, de data aceasta cu firma SC Comtram SA, având valabilitate timp de 1 an. Valoarea maximă a contractului este de 5,9 milioane de lei, plățile urmând să se efectueze în funcție de comenzile efectiv realizate.
În baza acestui contract se vor efectua reparații pe carosabil și trotuare, se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar se vor repara și gropi izolate sau se vor executa reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute. De asemenea, contractul include reparațiile la straturile de bază ale străzilor, repararea trotuarelor, a bordurilor și a pavajelor din piatră cubică sau piatră de râu, repararea pavajelor din parcările amenajate cu grile înierbate, întreținerea străzilor de pământ rămase în Sibiu, precum și aducerea la cotă a gurilor de canal și de scurgere.
Direcția Tehnică va emite comenzi periodice către firma contractată, în funcție de lucrările necesare, constatate în teren.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    un sibian

    problema este ca NU repara strazile…in prezent PRIORITATE are summitul din 2019 cu cetatenii platitori de impozite!!! inca o aiureala marca primaria Sibiu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Anunțuri publice
  • Contact