X
neagu

Discurs Nicolae Neagu: ”Unitate în credință pentru familia tradițională!”

Deputatul Nicolae Neagu a transmis astăzi pe pagina de Facebook a PNL Sibiu un mesaj prin care spune că fără PNL nu s-ar fi putut organiza nici consultarea publică cu privire la referendumul pentru familia tradițională. ”Moment important în Parlamentul României! Senatul, în calitate de for decizional, a adoptat propunerea de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei cu 107 voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” și șapte abțineri. Decizia istorică de consfințire a FAMILIEI, ca fiind ”întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, revine românilor, la referendum! În calitate de membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO) și semnatar al inițiativei cetățenești demarată de Coaliția pentru Familie – susținută de Bisericile creștine de cult ortodox, catolic, reformat, protestant sau neoprotestant, îmi exprim speranța în unitatea poporului român pentru integritatea familiei”, a scris Neagu.

Deputatul liberal susține că este esențial ”ca viitoarele generații să cunoască bucuria și însemnătatea familiei întemeiată pe căsătorie”. ”Valorile moral-creștine și creșterea copiilor într-o familie dau sănătatea spirituală a țării. Referendumul de revizuire a Constituției României a fost aprobat prin sprijinul PNL, majoritatea având doar 83 de voturi în condițiile unui minim necesar de 91 de voturi! Fără PNL, consultarea populației nu s-ar fi putut organiza! Unitate în credință pentru familia tradițională! Pentru valorile sacre ale învățăturii din credința creștină!”, a mai scris liberalul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  Pe Neagu nu il auzi comentand cum e demontat codul de procedura penala dar se da mare ca e membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei,, ce *** mai e si asta?
  bine mai, dinozaure!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dt

  Va fi inca o dovada a cat de inapoiati suntem ca popor. Avem toate tarile din Europa ca exemplu care au gasit alte solutii, care nu limitau libertatile oamenilor. Si noi avem comoditatea si fudulia de a revizui Constitutia ca oile, fara a intelege contextul. Trist.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   A

   Pentru cei ”neinitiati” sau cei care au trait prea mult in comunism: un referendum pornit de catre un ONG care a strans cateva milioane de semnaturi pentru a trimite aceasta propunere senatului care a aprobat organizarea referendumului este cam cel mai democratic mod de a revizui constitutia – mai mult de atat nu cred ca am vazut in orice tara ”democratica”. Putem spune ca se va face o dubla consultare a populatiei. Dar nu ai cum sa stii asta cand tu stii ce e aia democratie doar ca ai auzit cuvantul la TV. Senatul este intr-un fel obligat sa supuna la vot propunerea din cauza numarului foarte mare de semnaturi.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    rosu

    @A
    Fac pariu ca adun 3 milioane de semnaturi pentru a elimina taxele si impozitele. Sau pentru introducerea pedepsei cu moartea.
    Democratie nu inseamna “dictatura majoritatii”, sa-l citez pe altul.
    Obligatia politicienilor e sa chibzuiasca ce efecte au asemenea actiuni pentru societate. Prin interzicerea unor drepturi pentru unele minoritati, nu vad castigul societatii. Din contra, societatea se dezbina. Cu siguranta, dezbinarea asta este voita.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    dt

    @A
    Multumesc de raspuns.
    1. Nu am contestat abordarea democratica. Sunt sigur ca gasesti suficiente persoane care sa semneze asa ceva. Nu schimba cu nimic ceea ce am spus deja.
    2. Pornit de un ONG? Posibil. Nu contest. Dar nu scoate sustinerea PSD si BOR din context.
    PS: Sunt convins ca toate meritele “initiativei de a promova familia traditionala si religioasa a plaiului nostru mioritic” vor reveni unui ONG. Si nu mi le va flutura Dragnea in fata.
    PS2: Sunt curios cum va decurge aprobarea democratica a initiativei cetatenesti despre “fara penali in functii publice”
    Cele bune.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    zzz

    stim cu certitudine 100% ca cele 3 mio de semnaturi nu sunt atatea deci nu doar ca se pleaca de la o premiza falsa dar se pleaca si cu o imensa frauda.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact