Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Iohannis a făcut curățenie alături de voluntarii Let's Do It, Romania!: "Cred că în general curăţenia e necesară mai în profunzime"

Iohannis a făcut curățenie alături de voluntarii Let's Do It, Romania!:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, referitor la faptul că premierul Viorica Dăncilă nu a participat săptămâna trecută la consultările de la Cotroceni pe tema rectificării bugetare, că în opinia sa, "în general curăţenia este necesară mai în profunzime".

Întrebat, marţi la Cernica unde a participat la campania "Let's Do It, Romania!", cum vede absenţa premierului Viorica Dăncilă la consultările de la Cotroceni pe marginea rectificării bugetare, preşedintele Klaus Iohanis a răspuns: "Nici asta nu vreau s-o discutăm astăzi, dar cred că în general curăţenia este necesară mai în profuzime", scrie Mediafax.

iohannis (4)

Chestionat dacă politicienii ar trebui să participe la acţiuni precum "Let's Do It, Romania!", Iohannis a replicat: "Primul politician a început şi sunt convins că şi alţi politicieni vor participa la astfel de acţiuni. În definitiv, nu are culoare politică natura şi curăţenia şi atunci sper să fie cât mai mulţi care participă, iar prin participare să dea exemple pentru ceilalţi".

Şeful statului a participat, marţi de la ora 16.00, la campania „Let’s Do It, Romania!”, care a avut loc la pădurea Cernica.

iohannis (1)

"Împreună cu tinerii de la Let's Do It, Romania!, în efortul lor de a păstra natura fără gunoaie și deșeuri. România este o țară extraordinar de frumoasă, însă doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, prin voluntariat, putem să o facem mai curată" este mesajul postat pe pagina de facebook a președintelui.

iohannis (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Voltaire

Acum 5 ani

Nu s-au gandit ceilalti voluntari sa ia si o punga mai mare. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus