X
Tiberiu Mitrea CL consiliu local 2016 (63)

Un consilier local PSD Sibiu către Liviu Dragnea: “Șerifule stelar, lasă naibii protocoalele“

Unul din cei mai tineri reprezentanți ai PSD Sibiu, ales local, a izbucnit împotriva președintelui Liviu Dragnea, cerând ca atenția acestuia să se îndrepte către eliminarea numeroaselor greșeli din manualele pentru elevi și nu către temele pe care liderul PSD preferă să le rostogolească în public.

Reacția lui Tiberiu Mitrea a venit ca urmare a unei noi greșeli tipărită într-unul din manualele editate de statul român pentru elevii clasei I. Mai precis, de greșeala de la pagina 25 a manualului de “Matematică și explorarea mediului“, apărut anul acesta la Editura Didactică și Pedagogică, unde la o comparație între numerele 12 și 16 apare următoarea explicație: “Citim: 12 este mai mare decât 16“.

Tiberiu Mitrea, consilier local al municipiului Sibiu, ales pe listele PSD în 2016, a comentat scurt și acid știrea. “Șerifule stelar, lasă naibii protocoalele și pune mâna pe ministrul Educației și pe cei care au greșit manuale. Este innacceptabil așa ceva!“, a scris Tiberiu Mitrea pe pagina sa de Facebook în atenția lui Liviu Dragnea, președintele PSD Sibiu, și a lui Valentin Popa, ministrul Educației.

tiberiu mitrea gara

Reacția tânărului social-democrat (Tiberiu Mitrea are 29 de ani, fiind pentru prima dată ales pe listele PSD) vine după ce în spațiul public au apărut numeroase alte semnale referitoare la degringolada din manualele școlare editate anul acesta. În tot acest timp, însă, preocupările președintelui PSD, Liviu Dragnea, au mai mult legătură cu diferite protocoale încheiate la nivel central între instituții ale statului. Până acum, Mitrea este singurul social-democrat sibian care a îndrăznit, în vreun fel, să critice în mod public conducerea centrală a partidului. Spre diferență, Bogdan Trif, președintele interimar al organizației județene a PSD și ministru al Turismului, a dovedit din plin că urmează linia trasată de Dragnea prin comunicatele de presă emise sub semnătura sa ori a organizației județene a PSD Sibiu.

Nu este pentru prima dată când Tiberiu Mitrea comentează erorile de guvernare ale actualei puteri. La începutul lunii august, în contextul extinderii focarelor de gripă porcină, Mitrea a criticat de asemenea incompetența autorităților centrale, dar pe un ton mai domol. “Președintele ANSVSA e încă în funcție? E bine mersi pe post? După ce ne-am ales cu pesta porcină în Romania, cu toate că se știa de anul trecut de focarele din jurul României, acum dau cu aer ca dezinfectant. Fermele mici au fost cele mai afectate, dar asta și pentru că nu există igienă în majoritatea lor“, a scris Tiberiu Mitrea, în atenția lui Dragnea și a ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Absolvent de marketing-management în Danemarca, Tiberiu Mitrea a investit în agricultură și administrează – printre altele – o fermă de vaci la Șura Mare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Viorel

  Îl cunosc pe individul asta, este un copil băgat in acest partid de alt psd-ist bătrân un HOT cu acte inregula, el vorbește de igiena in fermele mici??? Sa nu avungeti cumva in gospodăria lui pe care o numește ferma ca va puneți mâinile in cap, din punctul meu de vedere nu ar trebui sa luam in considerare nimic din ce scot șoarecii ăștia PSD-Isti pe gura, toate sunt strategii făcute de ei la nivel de partid, sa își vada de “fetma “ lui de la sura mare săi lase pe alții care sunt in măsura sa face comentarii asupra unor greșeli!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Se vede ca la Sibiu se face o altfel de politica! Oamenii din partid au pareri, le exprima public. Frumos! Asa imi place de PSD Sibiu, cu dezbatere, cu democratie interna! Mult succes!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ovi

  Ne place nu ne place, are dreptate! Unde putem sa-l votam pe tip? Cine spune rau despre el, este doar o trompeta fidela lui dragnea. Felicitari PSD Sibiu!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hell-Town

  Retrageti-i rapid sprijinul politic si dati-l afara din CL!
  Poate asa se invata minte! Si cu ocazia asta rulati si toata echipa de pe lista pana la locul 28…
  Ca sa functioneze “rotatia de cadre”.
  :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact