X
rezist marijuana

Campanie anti #Rezist. Casa conspirativă din Sibiu unde se fumează marijuana

Noi filme care descriu fapte din interiorul grupului #Rezist au fost publicate în această seară de Antena 3, fiind preluate de pe site-ul Luju.ro. În film, o persoană cu identitatea ascunsă vorbește despre o casă conspirativă din Sibiu, pe strada Crișanei, nr. 13, unde mai mulți protestatari se întâlneau pentru a compune mesaje și a fuma marijuana. Aceste ”dezvăluiri” fac parte dintr-o serie de informații prin care mai multe site-uri centrale încearcă discreditarea mitingului reprimat violent în 10 august, în Piața Victoriei. „Prima dată când am văzut acest fenomen a fost la Sibiu într-o altă casă conspirativă, în care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propagandă și rostogolirea lor în tot mediul online. Într-o seară în această locație am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, în jurul mesei aflându-se Florin Bădiță, Angi Șerban, Cristian Mihai Dide și alți membri #Rezist, care au început să-și realizeze țigări cu marijuana, așa zise joint-uri. S-a stat acolo până dimineață, casa aflându-se în Sibiu, pe stradă Crișanei, la numărul 13. O altă casă pusă la dispoziție pentru întâlniri și consum de marijuana, la care am participat, în București pe stradă Educației, numărul 32, unde se află casă conspirativă, numită de ei Casă Justiției… Am fost prezent într-o după amiază, alături de mine fiind Florin Bădiță, Angi Șerban și alți membri… La un moment dat Florin Bădiță a scos din geantă o pungă cu marijuana și a început să-și ruleze țigări, această întâlnire durând până la oră 22.00”, a povestit ”martorul”.

Despre aceste mărturii a vorbit liderul PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu trei seri, tot la postul de televiziune Antena 3.

La această adresă, strada Crișanei nr. 13, este o clădire de birouri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

23 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B

  Penibili.. Nici eu nu suport PSD-ul, sunt impotriva ciumei rosii, insa aceste grupari chiar mi se pare ca au extrem de mult timp pentru afisarea ubei imagini “cool” de mascarici.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  :))))))))))))))))))))))))))
  Asta e din seria “Am gasit la Peneteu blugi, droguri, dolari…”. Baietii de la manipulari ar face bine sa-si mai schimbe metodele.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Hellboy

   “Masina de scris automata la peneleu” – astea sunt clasicele din 13-15 iunie.
   Intre timp avem aceiasi oameni, aceleasi partide, lupta anticoruptie de fatada, arestari preventive urmate de achitari si (cel mai grav) o societate civila controlata de servicii!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  the one

  Cata impartialitate, d-le Bratu! Ai fost personal in imobilul de pe Crisanei 13 sau ai scris ce ti s-a spus/ti-a convenit? Intr-adevar, acolo este un imobil de birouri… a si fost inchiriat in acest scop in trecut… dar ACUM cine este locatarul? Dar locatorul?
  Hai, pune mana si fa pe ziaristul (impartial, desigur…) si macar specifica in material care sunt chiriasii respectivei cladiri… TOTI!!! … ca imobilul are o gramada de incaperi pe mai multe etaje…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dracu

  Si daca asa ar fi? Zici ca daca fumezi marihuana vai de mine ce ratat esti. In primul rand ca ar trebui sa fie ceva comun. Efectele tutunului si ale alcoolului sunt mult mai nocive. Adica sudistii care o ard in fata portii pe banca si fac politica cu kilele de tuica in brate sunt mai ok. Manipulare de 2 lei. Tinta? Hoardele de tampiti care din pacate sunt tot mai multi pe zi ce trece

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspopitul

  Păi nu ai venit cu nimic nou în legătură cu subiectul! Ce firme au birourile în acel imobil? Asta puteai să afli ca jurnalist și să ne spui și nouă.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Reli Lotrean

  Noi, oamenii de buna credinta si iubitori de Romania Mare din Sibiu, cand spuneam de atatea ori ca acesti tineri sunt spalati pe creier, drogati, umbla bauti, nu au ocupatie, agreseaza femei in centru, fac desfrau intre ei, nu au serviciu si sunt vanduti tarilor straine care nu sunt ortodoxe, toata lumea ne improsca cu noroi! Poporul roman a votat PSD, sa faca Romania mare si sa ne uneasca roman frate cu frate, Ardealul romanesc nu strain! PSD va face tara bogata si credincioasa!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mara

  Va aduceti aminte la mineriada cand in sediul PNTCD s-ar fi gasit droguri, masini de scris (!) si alte cele! Am asa un sentiment de deja vu! In plus martorul e “protejat“ de cine? Hai sa fim seriosi ca tara geme de intelectuali( vezi in guvern)

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doc

  Noi filme care descriu fapte din interiorul grupului #Rezist

  Nu există un „grup #rezist”, nu mai preluați minciunile propagandei PSD. Termenul desemnează cel mult o atitudine față de politica actualei puteri, în special în ce privește măsurile din zona justiției, atitudine pe care și-o asumă însă indivizi, grupuri, instituții, organizații cât se poate de diferite și independente.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zoldi Tibor

  Dragi “rezistenti’.nu vă convine că ies la iveală cine sunt marii vostrii lideri. Bineînteles căt de spălati sunteți pe creier o dați că maram sunt manipulări! Păcat de țara asta.ferice de așa oameni.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  the one

  @r trebuie sa fie un avocat de succes daca are inchiriat un intreg imobilul (pe mai multe etaje)! Eu stiu pe aceeasi strada caz in care se impart 2 camere la 4 avocati … cam asa e cu chiria pe acolo!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Smokin

  Subtitrarea la filmulet cred ca e facuta de Trif, Dancila sau ministrul Heducatiei.
  Minutul 2:09 “Florin Badita, Angi Serban, si alti membrii”.
  Sau adunat astia trei intr-o camera conspirativa din parlament, au pupat ceva si s-au apucat sa scrie subtitrari.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doc

  … orișicât, la cum văd că decurg lucrurile acolo, nu m-aș mira ca în scurtă vreme să aflăm din aceleași surse că Bădiță ăsta e un impostor, și că „grupul haștag-Rezist” este organizat de fapt în jurul a, câți sunt?, vreo 20 de șefi de filială PSD, în frunte cu Gabriela „Amnistie să fie, dar legal!” Firea, dacă se grăbește poate prinde trenul ăsta și dl Trif.

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact