X
dan Barna USR (2)

Dan Barna după votul pentru familia tradițională: ”Nicio femeie abuzată nu va avea o viaţă mai confortabilă”

Președintele USR, Dan Barna, a comentat astăzi votul covârșitor dat de senatori în favoarea inițiativei Coaliției pentru Familie pentru a modifica Constituția. „Aruncăm o mulţime de bani ca să rezolvăm o problemă pe care nu o avem. E o risipă de resurse pe o temă care nu e de actualitate. E o exploatare a fricii”, a declarat la Digi24 Dan Barna. El a spus că acest proiect de revizuire a articolului 48 din Constituţie nu rezolvă problemele reale ale societăţii: „Viaţa niciunui cetăţean din România nu se va schimba nici măcar cu o jumătate de felie de pâine, nicio femeie abuzată nu va avea o viaţă mai confortabilă, niciunui copil flămând nu i se schimba nimic din destin”.

Deputatul USR a subliniat că această temă este falsă şi artificială, pentru că rezolvă o problemă pe care nu o are nimeni. El a adăugat că e greu de spus ce se ca întâmpla la referendum şi că până la urmă „e un fel de recensământ pentru dezbinare”. „Va fi probabil un scor mare în favoarea acestei iniţiative, pentru că oamenii au această temere nerealistă”, a declarat Dan Barna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspopitul

  Ce o dă ăsta pe după cireș, amestecă borcanele de dulceață cu zacusca și murăturile! Cred că același talmăș-balmoș e și în capul lui, vorbește și el să nu tacă, la modul „hai să povestim discuții”.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   zzz

   despre cine vorbesti ca incurca borcanele, despre initiatorii referendumului?
   ei ii dau inainte ca 100 de barbati fara o femeie nu pot face copii si nici 100 de femei fara un barbat, ceea ce e perfect natural…
   deci noi acum venim sa dam legi care sa confirme legile naturii si fizicii?
   urmeaza sa pune in constitutie ca suntem de acord ca lucrurile sa cada de sus in jos, ca soarele rasare de la est si apune la vest, ca polii pamantului sunt la nord si la sud?
   o imbecilitate far margini

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Sigur ca da, daca zici d-ta asa o fi. Evident ca un politician/oportunist simte cel mai repede unde se poate exploata ceva, nu-i asa?
  Da, oamenii au o temere/frica de ceva anume dar vad ca nu indrazniti sa o definiti clar. Care e aceasta frica exploatata aici? Chiar credeti ca referendumul a fost cerut de asa multi romani doar pentru a castiga cineva o felie de paine? Sau poate ca au cerut doar cei mai slabi de inger romani?
  Daca nu era deturnat, partidul pe care il conduceti ar fi procedat altfel in privinta referendumului.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gigi homosexualu tigan

  nu vad la comentatori unde e problema cu ce a zis Barna. baronul de dragnea abuzeaza de homofobia romanului de rand si pune degetul pe rana: barbatul roman nu se sfieste sa aplice corecturi fizice nevestei, copilului, vecinului.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   “baronu’ dragnea” trebuie sa dea socoteli pe alte teme (nu pe asta) si el la fel ca multi alti politicieni romani de toate culorile. Faptul ca au folosit ocazia asta cu referendumul sa castige ceva capital electoral nu are de ce sa va mire, asta e o constanta a oportunistilor/politicienilor: toti vor exploata in folos personal/(de partid) astfel de ocazii. Si evident cei care nu au putut face asta vor arunca cu rosii stricate catre ei, insa nu neaparat din cauza ca le pasa lor de oamenii simpli din tara asta. Corecturile de care vorbesti se incadreaza la o cu totul alta rubrica decat cea vizata de referendum.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact