X
simulare ibis 2

De ziua lor, pompierii din Sibiu au simulat un incendiu la un hotel din centrul orașului

În ajunul Zilei Pompierilor din România, care se sărbătorește pe data de 13 septembrie, pompierii din Sibiu au înscenat un incendiu la Hotelul Ibis din centrul orașului. 

Potrivit scenariului, din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalația electrică, a izbucnit un incendiu la etajul 8 al hotelului, cu posibilitate de propagare la întreg obiectivul, iar multe persoane au fost surprinse de evoluția rapidă a incendiului şi s-au intoxicat cu fum.

Pentru salvarea şi evacuarea victimelor, acordarea primului-ajutor medical şi stingerea incendiului, au fost alertate forţele şi mijloacele din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, care a intervenit cu peste 70 de pompieri și opt autospeciale, dintre care patru autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multimple.

simulare 2

simulare ibis

Pompierii din Sibiu vor sărbători mâine, în Piața Mare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact