Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

De ziua lor, pompierii din Sibiu au simulat un incendiu la un hotel din centrul orașului

De ziua lor, pompierii din Sibiu au simulat un incendiu la un hotel din centrul orașului

În ajunul Zilei Pompierilor din România, care se sărbătorește pe data de 13 septembrie, pompierii din Sibiu au înscenat un incendiu la Hotelul Ibis din centrul orașului. 

Potrivit scenariului, din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalația electrică, a izbucnit un incendiu la etajul 8 al hotelului, cu posibilitate de propagare la întreg obiectivul, iar multe persoane au fost surprinse de evoluția rapidă a incendiului şi s-au intoxicat cu fum.

Pentru salvarea şi evacuarea victimelor, acordarea primului-ajutor medical şi stingerea incendiului, au fost alertate forţele şi mijloacele din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, care a intervenit cu peste 70 de pompieri și opt autospeciale, dintre care patru autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multimple.

simulare 2

simulare ibis

Pompierii din Sibiu vor sărbători mâine, în Piața Mare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1693

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

jean

Acum 5 ani

a fost din nou haos la amiaz in centru. Terminati cu porcariile aste comuniste.
Raspunde

x

Acum 5 ani

Poti sa stii....si daca ar fi pe bune ar fi vai de noi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus