X
Raluca Turcan

Turcan: ”În România, crima organizată dă o lovitură de stat”

Președintele PNL SIbiu, Raluca Turcan, susține că în România, ”crima organizată dă o lovitură de stat”, prin ”clanul mafiot de la Teleorman”. ”Clanul mafiot de la Teleorman (condamnații, anchetații, asociații și interpușii acestora) utilizează în mod nedemocratic și ilegal instituții ale statului în lupta lor cu legea și cu cetățenii. Altfel nu îmi explic cum o instituție condusă de un fidel al domnului Liviu Dragnea și al doamnei Carmen Dan, după violențele nejustificate împotriva oamenilor, din data de 10 august, îndrăznește să afirme că 100.000 de oameni au venit în Piața Victoriei pentru a ocupa prin violență o clădire goală cu prim-ministrul Viorica Dăncilă în vacanță”, a declarata astăzi deputatul liberal.

Turcan este de părere că situația actuală nu mai poate fi ”cozmetizată” de către parlamentarii puterii. ”Cred, de asemenea, că situația nu mai poate fi cosmetizată în niciun fel. În România, crima organizată dă o lovitură de stat, pervertind instituții care nu mai acționează conform legii, care încearcă să abată atenția de la încălcarea legii și care încearcă să îngreuneze aflarea adevărului. Consider că este nevoie de o reacție oficială a instituțiilor care încă mai există în România, care mai au demnitate și onoare și care mai consideră că mai au o țară de apărat”, a mai spus Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    HOP

    PNL&PDL,si cine mai este pe acolo…. (la oase ) ati contribuit la ruinarea tarii,aveati datoria sa-i opriti pe comunisti astia de acum 29 de ani,prin programe inteligente,patriotice….etc.dar sigur ca ati facut alte programe (nu ptr. aia de v-au votat) tot ce se intimpla rau vi se datoreaza in mare parte.da sigur va este bine acolo unde sinteti ….nu va agitati ca-i bine ptr. voi astia de asteptati sa ajungeti la putere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact