X
aproape accident cisnadiei

VIDEO Femeie aproape călcată de o mașină, pe trecerea de pietoni

O femeie a scăpat la milimetru de un accident, în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Întreaga întâmplare a fost filmată cu o cameră de bord. 

O femeie care se pregătea să traverseze pe strada Plugarilor, la intersecția cu Calea Cisnădiei, a fost aproape să fie implicată într-un accident. Întâmplarea a fost surprinsă de un alt șofer, iar pe filmarea de pe camera de bord se vede cum femeia începe să traverseze în viteză, iar șoferul aproape intră în coliziune cu aceasta.

Sursa: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Aici ambii protagonisti ar fi putut fi mai precauti. Soferul trebuia sa incerce inca o privire spre stanga ca sa se asigure ca montantul A nu ii ascunde ceva iar pietonul putea sa arunce o privire spre sofer sa se asigure ca acesta l-a vazut (sigur el se uita spre dreapta cand pietonul a intrat in zona vizibila). In anumite situatii montantul respectiv poate “fura” chiar si un autoturism.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fefe

  Multi nu inteleg ca trecerea de pietoni nu iti garanteaza ca ajungi cu viata in partea cealalta de drum ,daca tu nu te asiguri .Daca ti la viata te asiguri temeinic ,ceea ce doamna nu a facut .Era mai peocupata sa tina ochelari de soare pe nas ,decat sa tina la viata sa .
  Consider ca soferul a dorit numai sa o trezeasca la realitate….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adi

  Imensa majoritate a pietonilor au impresia ca trecerea e o prelungire a trotuarului! Habar nu au ca exista un Cod Rutier, care prevede obligatii si pentru ei, nu doar pentru soferi. La ART. 72, punctul 3 scrie:
  Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.
  Suficient de clar?!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  wick

  :))))))) doamna i tare de tot:)))))))) SOC : pe strada circula masini doamna:)) daca ne aruncam in fata lor o sa murim, chiar si pe trecere. e dreptul tau sa treci, corect. chiar si fara sa te asiguri sa zicem ca e tot dreptul tau. dar soc: o sa mori. soferul face puscarie. dar i viu si nu-l doare nik. si o sa iasa. sau poate nu face. in tara asta se poate orice. dar tu esti moarta. dar macar ai fost pe TRECERE.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sofer

  in locul d-nei putea fi un copil care nu e tocmai invatat cu traversatul strazilor si o putea sfarsi cu oase rupte sub masina idiotului din clip. Asa ca nu mai comentati aiurea si nu mai minimizati responsabilitatea soferului in zona trecerilor.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Nu trebuia postat filmuletul! Puteti face rau conducatorului auto, din cauza ca d-na s-a aruncat pe trecere fara sa se asigure. Din pacate foarte multi pietoni, de toate varstele procedeaza ca d-na. Poate era bine ca soferul masinii sa fie mai prudent, dar cred ca nu se astepta sa=i sara pietonul pe trecere.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact