Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Femeie aproape călcată de o mașină, pe trecerea de pietoni

VIDEO Femeie aproape călcată de o mașină, pe trecerea de pietoni

O femeie a scăpat la milimetru de un accident, în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Întreaga întâmplare a fost filmată cu o cameră de bord. 

O femeie care se pregătea să traverseze pe strada Plugarilor, la intersecția cu Calea Cisnădiei, a fost aproape să fie implicată într-un accident. Întâmplarea a fost surprinsă de un alt șofer, iar pe filmarea de pe camera de bord se vede cum femeia începe să traverseze în viteză, iar șoferul aproape intră în coliziune cu aceasta.

Sursa: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6215

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Anca

Acum 5 ani

Cucoana nici nu a întors capul sa vadă dacă vine vreo masina.
Raspunde

...

Acum 5 ani

Aici ambii protagonisti ar fi putut fi mai precauti. Soferul trebuia sa incerce inca o privire spre stanga ca sa se asigure ca montantul A nu ii ascunde ceva iar pietonul putea sa arunce o privire spre sofer sa se asigure ca acesta l-a vazut (sigur el se uita spre dreapta cand pietonul a intrat in zona vizibila). In anumite situatii montantul respectiv poate "fura" chiar si un autoturism.
Raspunde

Fefe

Acum 5 ani

Multi nu inteleg ca trecerea de pietoni nu iti garanteaza ca ajungi cu viata in partea cealalta de drum ,daca tu nu te asiguri .Daca ti la viata te asiguri temeinic ,ceea ce doamna nu a facut .Era mai peocupata sa tina ochelari de soare pe nas ,decat sa tina la viata sa . Consider ca soferul a dorit numai sa o trezeasca la realitate....
Raspunde

adi

Acum 5 ani

Imensa majoritate a pietonilor au impresia ca trecerea e o prelungire a trotuarului! Habar nu au ca exista un Cod Rutier, care prevede obligatii si pentru ei, nu doar pentru soferi. La ART. 72, punctul 3 scrie: Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Suficient de clar?!
Raspunde

wick

Acum 5 ani

:))))))) doamna i tare de tot:)))))))) SOC : pe strada circula masini doamna:)) daca ne aruncam in fata lor o sa murim, chiar si pe trecere. e dreptul tau sa treci, corect. chiar si fara sa te asiguri sa zicem ca e tot dreptul tau. dar soc: o sa mori. soferul face puscarie. dar i viu si nu-l doare nik. si o sa iasa. sau poate nu face. in tara asta se poate orice. dar tu esti moarta. dar macar ai fost pe TRECERE.
Raspunde

un sofer

Acum 5 ani

in locul d-nei putea fi un copil care nu e tocmai invatat cu traversatul strazilor si o putea sfarsi cu oase rupte sub masina idiotului din clip. Asa ca nu mai comentati aiurea si nu mai minimizati responsabilitatea soferului in zona trecerilor.
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Nu trebuia postat filmuletul! Puteti face rau conducatorului auto, din cauza ca d-na s-a aruncat pe trecere fara sa se asigure. Din pacate foarte multi pietoni, de toate varstele procedeaza ca d-na. Poate era bine ca soferul masinii sa fie mai prudent, dar cred ca nu se astepta sa=i sara pietonul pe trecere.
Raspunde

Dan

Acum 5 ani

Pietonii mai au si obligatii, nu doar drepturi...
Raspunde

Andreea

Acum 5 ani

mori nevinovat pe strada...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus