Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Începe „Foodie – street food cuisine” . Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

Începe „Foodie – street food cuisine” . Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

  • Sibienii  sunt invitați să trăiască experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș, între 13 și 16 septembrie.
  • Vor fi patru zile cu mâncare bună, atmosferă unică și concerte cu Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams
Toamna lui 2018 vine cu surprize pentru gurmanzii din oraș și nu numai. Sibienii sunt invitați cu mic cu mare să participe la unul dintre cele mai deosebite evenimente gastronomice ale acestui an. ”Setea” de experiențe culinare va fi cu siguranță potolită la ”Foodie – street food cuisine”. Asta pentru că festivalul ce are loc în perioada 13-16 septembrie este alegerea potrivită pentru iubitorii conceptului de ”street food”.

”Anul acesta invităm sibienii și nu numai, ca timp de patru zile să trăiască adevărate experiențe culinare la cele 17 food-truck-uri participante. Rețeta ”servită” anul trecut a fost extinsă pentru cea de a II-a ediție a Foodie – street food cuisine. Punem în practică un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică, pe strada Cetății”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

”FOOD MENU”

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”.

Animo Caffee, Arome, Arrosticini, Bătrânu' Sas, Mr. Cannoli, Drunken Squid, Fane Curcanu', Famous Waffles, Eat it, La Finca Alioli, Food Stuff, IndiVan, Meat Busters, La Nu Știu Cine, Prosecco Street, Smokin' Pig și Sucré îi așteaptă cu nerăbdare pe toți gurmanzi în 13, 14, 15 și 16 septembrie.

”MUSIC MENU”

”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

KID'S MENU – Mega distracție și pentru cei mici

Una dintre noutățile de la ”Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei lângă zidul Cetății intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului!

foodie foto 8

PROGRAM FOODIE 2018

FOOD TRUCK & BARURI

12.00 – 23.00

 

MUSIC MENU

JOI 13 SEPTEMBRIE

21:55 - Dj Funkydrop

21:00 - Lucia

19:45 - Fine it's Pink

17:00 - DJ CampSauvage

 

VINERI 14 SEPTEMBRIE

22:15 - Dj Funkydrop

20:50 - The Pixels

19:45 - Helen

17:00 - DJ CampSauvage

 

SÂMBĂTĂ 15 SEPTEMBRIE

21:15 - Toulouse Lautrec

19:45 - Eyedrops

17:00 - DJ CampSauvage

 

DUMINICĂ 16 SEPTEMBRIE

22:30 - Dj Funkydrop

21:00 - The Amsterdams

19:45 - Next Ex

17:00 - DJ CampSauvage

 

KIDS MENU

Program :

Joi si Vineri: 16.00 - 22.00

Sâmbătă: 12.00 - 22.00 pauza (14.00 - 15.00)

 

Zona de aventura ( Gustam aventura )

-tiroliana

-trecem podul indienilor

-perete de escalada gonflabil

-traseul cavalerilor - trecem peste si pe sub obstacole, alunecam ( cu salteaua) pe slide si incheiem cu o proba de precizie sau nimereala :)

 

Zona sport ( Gustam aventura )

- tir cu arcul

- aruncari la cosul de baschet electronic

- poarta cu precizie

- volei

- tenis de masa

- badminton

- turn ball

 

Atelier de creatie ( Desertul la pachet )

- fimo : hamburgari, cartofi prajiti , pizza sau alte mancaruri vor fi facute sub forma de breloc

- tablouri din seminte : cavaleri, sabii si scuturile de aparare

- semne de carte

Vârsta : 4- 14 ani

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” găsiți pe pagina de Facebook.

"Foodie - street food cuisine" este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară, cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri prinicipali: Magnolia Residence și Iello. Partener de eveniment: Serious Fun Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Pro FM, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus