X
kaufland

Kaufland pregătește deschiderea unui nou magazin la Sibiu

Cu o cifră de afaceri de peste două miliarde de euro, ceea ce-l plasează pe primul loc în topul comerțului din România, lanțul de magazine Kaufland pregătește o schimbare de strategie și anunță un nou magazin la Sibiu.

Având aproximativ 120 de hipermarketuri, Kaufland se va orienta în perioada următoare pe operarea de magazine în chirie, în prezent doar unul singur fiind într-un spaţiu cu chirie. Este și cazul viitorului magazin din Sibiu, care va funcționa în noul mall.

„Ca noutate, Kaufland România a început să caute şi spaţii cu chirie, ceea ce confirmă adaptabilitatea companiei în strategia de extindere. Kaufland urmează să deschidă în viitor primul magazin într-un mall, la Sibiu, iar la Cluj-Napoca a deschis deja primul magazin la parterul unui complex imobiliar“, spune Valer Hancaş, director comunicare şi corporate affairs Kaufland România, citat de Zf.ro.

Schimbarea de strategie vine în contextul în care piaţa s-a schimbat odată cu comportamentul de consum. Mai exact, în 2008 şi în anii de boom economic, românii preferau să meargă la hipermarket la final de săptămână şi să îşi umple coşurile de cumpărături pentru zilele ce urmau.

În ultimii ani însă, din lipsă de timp, consumatorul a început să pună un accent tot mai mare pe proximitate, pe apropierea de casă sau de birou a magazinului. Cumpărăturile au devenit zilnice şi de mai mici dimensiuni. De strictă necesitate doar. Preţul, deşi a continuat să fie un factor important în procesul de achiziţie, a căzut de pe primul loc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liga noilor sibieni din VL

  Inca un semn ca Sibiul este un centru de dezvoltare si cultura europeana, probabil unul din cele mai bogate orase din Europa! Civilizatia, inteligenta, bunul simt si dezvoltarea durabila caracterizeaza Sibiul si pe sibieni!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact