X
cindrea si streza

Mitropolitul Ardealului mobilizează lumea la Referendum: Vor lua şi copiii noştri, pentru că ei nu pot face copii! Vor suferi şi urmaşii urmaşilor noştri!

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, i-a îndemnat vineri pe credincioşii de toate confesiunile să participe la referendumul pentru familie, punctând faptul că prezenţa este foarte importantă şi, dacă nu vor participa şase milioane de persoane, acesta nu va fi validat.

“Problema este mare de tot, e un examen al nostru. Dacă au pornit credincioşi şi ne-au determinat pe noi să fim de acord şi să ne dăm adeziunea faţă de acest demers al lor, acum, dacă nu ieşim cu toţii, să fim prezenţi – importantă este prezenţa, nu altceva. Că spui “da”, toţi vor spune “da”, cei care spun “nu”, nu vin. Dar dacă, din trei milioane care am semnat, dacă nu dublăm, dacă nu suntem acum şase milioane ca să votăm, n-are niciun rost, nu are nicio valoare, deci nu se aprobă referendumul, nu este valid (…). De aceea, vă rugăm mult de tot, este un examen, cel mai greu examen pe care-l dăm noi acum, în libertate”, a spus mitropolitul Ardealului, în predica rostită vineri, la hramul Mănăstirii Sădinca, din judeţul Sibiu.

Mitropolitul Laurenţiu Streza s-a referit, în cuvântul său, la cei pe care “Biserica nu o să-i căsătorească niciodată”, susţinând că aceştia vor veni să ceară dreptul de a se căsători şi “vor lua şi copiii noştri, pentru că ei nu pot face copii”.

“Gândiţi-vă că nu noi vom suferi, ci urmaşii şi urmaşii urmaşilor noştri. Şi atunci vor zice: măi, ce părinţi, ce înaintaşi am avut de nu şi-au lăsat ei măcar o jumătate de oră să se ducă acolo şi să împlinească. (…) Vă rugăm mult, i-am rugat pe preoţii noştri să meargă împreună cu dumneavoastră şi noi vom face la fel – vom sluji duminică la catedrală şi merg cu toată catedrala. Dar câţi vin la catedrală? Câţi vin la biserică? Dumneavoastră aduceţi-i şi pe ceilalţi de acasă (…). Dacă pierdem examenul acesta, multe lucruri vor veni şi vom plânge apoi, nu se va mai repeta niciodată momentul acesta, este irepetabil”, a conchis mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, citat de Agerpres.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Handorean Luminita

  Foarte bine le zice Sfantul Parinte, romanii adevarati nu sunt de acord cu cei care isi abuzeaza lorgeanul, facand pacate inimaginabile asupra lui! Romanii daci tin la lorgeanul lor si nu il batjicoresc!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Viorel

  Cred ca de suparare era sa cada din ML… Nu mai pot ei de copii si de subiectul asta. Important e sa nu se dezica de sursa banilor pentru Rusinea Neamului, mega-catedrala spalatoare de bani cu care demonstram inca o data retardul cultural pe care-l avem.

  Orice sa isi ia lumea ochii de la mizeriile PSD-ului si ale lui Dragnea.

  De banii cat va costa referendumul, mai faceau 100 de scoli sau un spital de pediatrie.

  Problema lor e sa nu se casatoreasca homosexualii? Praf in ochii prostilor.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gicu

  peste aproximativ +20 ani o sa ramaneti fara enoriasi, la fel si PSD-ul – fara votanti! daca romanul (anti PSD) este comod, atunci timpul le va rezolva pe toate.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspopitul

  Băi, se vede că Sibiul era fruntaș la homosexuali și pe vremea lui Ceașcă, acum sunteți și mai mulți pidosnici, se vede după comentarii!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  De cand ii intereseaza de copii….biserica a inchis scoliile in Sibiu si nu le-a pasat ca nu au unde sa invete. Toate cladirile cu scoli le luat ei, hotii

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  sa dai 43 mil de euro pe un nonsubiect…o tentativa de a deturna atenția…groaznic…cand sunt atatea lucruri si atatia oameni care ar avea nevoie de acei bani ca de aer……acum….hai sa facem focul in soba cu ei…
  PS…mitropolitul sustinut de infractorii de la conducere se dea jos din Clasa S in lumea reala si sa-si stearga fata de pe clopote

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristi

  Acest mitropolit traieste in evul mediu si vrea sa ne traga si pe noi acolo. Din fericire nu ne mai poate prosti. Discurs manipulator, neadevarat. Daca exista dumnezeu, va avea o mare problema cu accesul la rai. Eu sigur m-as plictisi acolo cu el.

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  IPS , salvați întâi Palatul Mitropolitan din bd Victiriei ! Coabitarea PSD -BOR face ca proiectul de încadrare a clădirii ca monument istoric ( la propunerea dlui Barna -USR și agrest de ministrul culturii ) sa zacă îngropat .
  Dl Trif , salvați monumentul romanilor ortodocși din Sibiul anterior Unirii ?
  Chiar dacă demersul este evident politic , strict dogmatic BOR are dreptate ; la frl procedează cultele neoprotestante ( deși afiliate “ dreptei “ prin PD ) . Ciudată neutralitatea protestat Ilie și a catolicilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact