Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Social-democrații din Sibiu au decis când își aleg șeful: Trif, singurul candidat

Social-democrații din Sibiu au decis când își aleg șeful: Trif, singurul candidat

Social-democrații din Sibiu își vor alege președintele organizației județene exact peste o săptămână, pe 21 septembrie. Decizia a fost luată la ședința Comitetul Executiv al PSD Sibiu de vineri, 14 septembrie.

PSD Sibiu a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că membrii partidului întruniți azi în cadrul CEx „au decis fără nicio ezitare susținerea necondiționată a referendumului pentru familia tradițională”. Potrivit social-democraților, acest referendum inițiat de Biserica Ortodoxă Română „evidențiază că este nevoie în țara noastră de un vot al românilor pentru păstrarea valorilor morale”.

„Trebuie să spunem un NU hotărât posibilității adopției de copii de către cuplurile homosexuale și trebuie să spunem un DA categoric familiei tradiționale formată dintr-un bărbat și o femeie” - se mai arată în postare.

Tot în cadrul CEx-ului, social-democrații din Sibiu au decis ca peste exact o săptămână să-și aleagă șeful organizației județene. Respectiv, a fost stabilită data de 21 septembrie.

Precizăm că în prezent organizația județeană PSD Sibiu este condusă de Bogdan Trif, care deține interimatul funcției din aprilie 2017. La începutul lunii august, conducerea centrală a PSD a anunțat că amână alegerea mai multor șefi ai organizațiilor județene a partidului, printre care cea din Sibiu, până după perioada concediilor de vară, deși unii social-democrați ar fi optat pentru amânarea lor până după alegerile prezidențiale din 2019.

Conform procedurii, candidaturile pentru șefia PSD Sibiu se depun la sediul partidului până în ziua alegerilor. Sursele din cadrul PSD Sibiu ne-au spus că actualul șef interimar, Bogdan Trif, va fi singurul candidat. Acestea au precizat pentru Turnul Sfatului că în discuție mai era și candidatura senatorului de Sibiu Nicolae Avram.

Anterior, într-un interviu acordat Turnul Sfatului, Bogdan Trif a declarat legat de acest subiect că va candida pentru funcția de președinte. „Cu siguranță, da. Am alături o echipă puternică în care am încredere și împreună consider că putem reforma organizația PSD Sibiu. Am certitudinea că prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile și vom reuși să implementăm proiecte importante și necesare pentru Sibiu”, a spus Trif.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

Psd = grup infractional organizat

Acum 5 ani

democratie tipic PCR....alegeri cu un singur candidat :-)))))
Raspunde

Alin

Acum 5 ani

Exact ca in comunism....un singur candidat..
Raspunde

Hasibusi

Acum 5 ani

dar olteanul ceasca era singurul candidat la doua partide jegoase.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cineva

Acum 5 ani

Dacă nu va convine candidati voi.
Raspunde

Dacul

Acum 5 ani

Ba Trif! Tot asa prost esti, nu ti-a mai trecut? Numai niste inapti la fel ca tine te pot sustine, iepuras.
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

to'rasu' o sa duca psdul pe cele mai inalte culmi si vor depasi cu 150% tinta de de gargara la hectar Stima noastra si mandria!
Raspunde

parinte

Acum 5 ani

De copii nu pot vorbi decat cei ce cresc copii si stiu ce inseamna asta.
Raspunde

S

Acum 5 ani

Ha? Initiat de BOR? De ce mint? A fost initiat de coalitia pentru familie, iar BOR a fost dupa aia si ea de acord.
Raspunde

Adita&razvanel

Acum 5 ani

Bogdanele noi suntem CURiosi ce sarcini avem în timpul companiei?
Raspunde

1

Acum 5 ani

Ce râu au ajuns. Să îl conduca Trif si Stanciu acești Pic si Poc ai politicii sibiene. Vai de capul lor.
Raspunde

Gabriel

Acum 5 ani

Ha ha , are in spate o echipa Puternica ??? Asta viseaza , !! Se duce drequ toata organizatia PSD Sibiu daca asta iasa presedinte !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus