X
PSD Trif (3)

Social-democrații din Sibiu au decis când își aleg șeful: Trif, singurul candidat

Social-democrații din Sibiu își vor alege președintele organizației județene exact peste o săptămână, pe 21 septembrie. Decizia a fost luată la ședința Comitetul Executiv al PSD Sibiu de vineri, 14 septembrie.

PSD Sibiu a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că membrii partidului întruniți azi în cadrul CEx „au decis fără nicio ezitare susținerea necondiționată a referendumului pentru familia tradițională”. Potrivit social-democraților, acest referendum inițiat de Biserica Ortodoxă Română „evidențiază că este nevoie în țara noastră de un vot al românilor pentru păstrarea valorilor morale”.

„Trebuie să spunem un NU hotărât posibilității adopției de copii de către cuplurile homosexuale și trebuie să spunem un DA categoric familiei tradiționale formată dintr-un bărbat și o femeie” – se mai arată în postare.

Tot în cadrul CEx-ului, social-democrații din Sibiu au decis ca peste exact o săptămână să-și aleagă șeful organizației județene. Respectiv, a fost stabilită data de 21 septembrie.

Precizăm că în prezent organizația județeană PSD Sibiu este condusă de Bogdan Trif, care deține interimatul funcției din aprilie 2017. La începutul lunii august, conducerea centrală a PSD a anunțat că amână alegerea mai multor șefi ai organizațiilor județene a partidului, printre care cea din Sibiu, până după perioada concediilor de vară, deși unii social-democrați ar fi optat pentru amânarea lor până după alegerile prezidențiale din 2019.

Conform procedurii, candidaturile pentru șefia PSD Sibiu se depun la sediul partidului până în ziua alegerilor. Sursele din cadrul PSD Sibiu ne-au spus că actualul șef interimar, Bogdan Trif, va fi singurul candidat. Acestea au precizat pentru Turnul Sfatului că în discuție mai era și candidatura senatorului de Sibiu Nicolae Avram.

Anterior, într-un interviu acordat Turnul Sfatului, Bogdan Trif a declarat legat de acest subiect că va candida pentru funcția de președinte. „Cu siguranță, da. Am alături o echipă puternică în care am încredere și împreună consider că putem reforma organizația PSD Sibiu. Am certitudinea că prin muncă, inteligență, forță și dragoste pentru sibieni vom câștiga toate alegerile și vom reuși să implementăm proiecte importante și necesare pentru Sibiu”, a spus Trif.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact