X
ISU politie inecat Olt avrig 2

ACTUALIZARE  Bărbatul căutat în Olt a fost găsit înecat

Actualizare ora 19:19

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că trupul bărbatului înecat în râul Olt a fost găsit de echipele de salvare.

Știre inițială:

Polițiștii sibieni, alături de echipaje ISU caută în zona râului Olt, de lângă Avrig, un bărbat care a dispărut de vineri.  Acesta ar fi mers la pescuit, după care familia nu l-a mai putut contacta.

În afara localității Avrig, în zona râului Olt, politiștii sibieni desfășoară cercetări în vederea găsirii unui bărbat în vârstă de 57 de ani, sibian, semnalat în cursul acestei dimineți ca dispărut din data de 14 septembrie, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Bărbatul ar fi venit la pescuit în cursul zilei de vineri, după care familia nu l-a mai putut contacta.

A fost solicitat și sprijinul ISU pentru căutări în albia râului. Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Sibiu și Avrig intervin cu două autospeciale și o barca pneumatică, pentru căutarea bărbatului, posibil înecat în râul Olt, între Avrig și Porumbacu.

ISU politie inecat ISU politie inecat Olt avrig ISU politie inecat Olt avrig 3

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact