Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO-Camion cu remorcă filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Deva

VIDEO-Camion cu remorcă filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Deva

Un camion cu remorcă, încărcat cu lemne, a fost fimat în timp ce circula pe contrasens, cu peste 120 de km/h, pe autostrada Sibiu-Deva.

Un camion cu remorcă, plin cu lemne, a fost filmat în timp ce mergea cu viteză pe contrasens pe Autostrada 1, între Sibiu şi Deva. În imagini se vede cum, pe lângă el, trec mai multe maşini, ba chiar un TIR.

Vezi aici video cu camionul.

Înregistrarea a fost făcută de un alt şofer, la ora 4:30, în cursul dimineții de vineri.

camion autostrada contrasens

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Mircea Stoica

Acum 5 ani

Care este punctul de vedere al Politei?
Raspunde

Florin

Acum 5 ani

Militienii n au nicio treaba cu astia care circula pe contrasens . Ei se incurca doar cu cantitati mai mari sa se poata lauda pe urma in presa cu cate zeci de permise au suspendat si cate zeci de mii de lei de amenzi au dat.
Raspunde

Florin

Acum 5 ani

Inchideti odata autostrada aia ! Romanii n au treaba cu autostrazile. Ei sunt invatati pe drumuri cu o banda pe sens, cu gropi, carute, depasiri in a 5a la limita, flashuri, nu ne trebuie noua dinastea. Haideti cu ele peste vreo 50 de ani .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus