Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

FC Hermannstadt și-a aflat adversarul în Cupa României

FC Hermannstadt și-a aflat adversarul în Cupa României

Echipa de fotbal FC Hermannstadt și-a aflat marți adversarul în 16-imile Cupei României, competiție în care a ajuns până în finală ediția trecută.

În urma tragerii la șorți, FC Hermannstadt va juca împotriva Academiei Clinceni în Cupa României.

Jocurile din 16-imile Cupei se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care partidele din Cupa României sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

FC Hermannstadt ocupă locul 12 în liga 1, cu 7 puncte după 8 etape.

Iată toate meciurile din Cupă:

Unirea 1924 Alba Iulia - FCSB Concordia Chiajna - Viitorul Voluntari - Botoşani Dacia Unirea Brăila - Dinamo UTA Arad - Politehnica Iaşi Sporting Lieşti - CS Mioveni Chindia Târgovişte - CFR Cluj Progresul Bucureşti - Universitatea Cluj Sportul Snagov - Universitatea Craiova Bucovina Rădăuţi - Gaz Metan Mediaş Luceafărul Oradea - Astra Giurgiu Academica Clinceni - Hermannstadt Csikszereda Miercurea Ciuc - Energeticianul ASU Poli Timişoara - Sepsi Sfântu Gheorghe CSM Slatina - Dunărea Călăraşi Rapid Bucureşti - Turris-Oltul Turnu Măgurele

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus