Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Restricții în trafic în perioada 19-20 septembrie, pentru desfășurarea Turului Ciclist al României (CP)

Restricții în trafic în perioada 19-20 septembrie, pentru desfășurarea Turului Ciclist al României (CP)

Turul Ciclist al României va trece și prin Sibiu. Pentru buna desfășurare a acestuia, vor fi instituite mai multe restricții în trafic miercuri, 19 septembrie și joi, 20 septembrie.

Miercuri, 19 septembrie, se așteaptă sosirea caravanei în Piața Mare din Sibiu, după startul primei etape care va avea loc în Alba Iulia. Astfel, în perioada sosirii cicliștilor, în intervalul orar 16.30 - 17.30 traficul va fi închis pe următoarele străzi: Calea Șurii Mici – Mihail Kogălniceanu – Reconstrucției – Turnului – Târgu Peștelui – Alexandru Odobescu – Samuel Brukenthal.

Joi, 20 septembrie, din Piața Mică se va da startul festiv pentru etapa a 2-a a Turului României, astfel încat în intervalul orar 12:45 - 13:00 vor exista restricții de trafic pe traseul până la startul tehnic, după cum urmează: strada Ocnei – strada Nicolae Teclu – strada Constituției – strada Hermann Oberth – strada Bâlea - strada Moldoveanu – strada Vasile Milea. Traficul nu se va închide propriu-zis, dar vor exista restricții și devieri temporare pentru a permite trecerea coloanei.

Atenție! Parcarea din Piața Mică se va închide de miercuri, 19 septembrie,  ora 6.00 până joi, 20 septembrie, ora 13.00.

De asemenea, miercuri, 19 septembrie, în intervalul orar 6.00 – 13.00, va fi restrictionată parcarea autovehiculelor și pe strada Alexandru Odobescu, pe tronsonul dintre strada Mitropoliei și strada Centumvirilor.

Rugăm șoferii să aleagă rute ocolitoare și se orienteze spre alte parcări din zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus