X
Adrian Echert, președinte USR Sibiu

USR Sibiu reia dezbaterea despre noul spital

Sibienii sunt invitați la dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”, organizată de USR Sibiu, miercuri, 26 septembrie, de la ora 18, la Hotel Ibis, Sala Turandot. Aceasta este a doua tentativă de a organiza o astfel de dezbatere, după ce la jumătatea lunii iunie evenimentul a fost anulat pentru că au început o nouă serie de proteste împotriva Guvernului PSD. „Ne propunem să discutăm despre un pol de dezvoltare local și regional în sănătate – care să permită, în timp, o proiecție de viitor, astfel, se pot favoriza dezvoltări medicale diverse care să completeze serviciile medicale ale spitalului județean, prin nișe de excelență medicală, într-un model de management alternativ modern, adaptat cerințelor actuale, a anunțat președintele USR Sibiu Adrian Echert .

Au fost transmise invitații la mai mulți factori de decizie î domeniul sănătății, din județ, însă până acum nu s-au primit confirmări oficiale. ”Proiectul noului spital județean Sibiu este un subiect aflat de mult timp pe agenda publică sibiană și, pentru că este un proiect care are în prim plan cetățenii, sunt invitați la dezbatere factori decizionali din administrația publică locală, membri ai sindicatelor, oameni politici și cetățenii care doresc să se implice pentru dezvoltarea și viitorul Municipiului Sibiu”, susțin membrii USR Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact