X
politia-locala-sebes

Actualizare. Drept la replică Primăria Sebeș. Poliția Locală Sebeș și-a inscripționat greșit o mașină

Actualizare Drept la replică primăria Sebeș

Având în vedere articolul publicat de dumneavoastră cu titlul “Poliția Locală Sebeș și-a inscripționat greșit o mașină”, vă solicităm următorul drept la replică:

Municipiul Sebeș: În dotarea Poliției Locale Sebeș nu se află autovehiculul inscripționat greșit
Municipiul Sebeș face precizarea că autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș și nici nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții. Municipiul Sebeș are în curs achiziționarea unui autoturism Euro 6, destinat Poliției Locale Sebeș, care trebuia să fie livrat, conform caietului de sarcini, dotat cu sisteme corespunzătoare de iluminare, sonorizare și inscripționat. La momentul recepției de către reprezentanții Poliției Locale Sebeș, marți, 18 septembrie 2018, au fost constate erorile de inscripționare, prin urmare documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată. Societatea care a efectuat inscripționarea a transmis o scrisoare prin care recunoaște greșeala materială, dă asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil și transmite scuze pentru problemele apărute.
Această greșeală aparținând unor furnizori privați aduce un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș și instituțiilor publice locale.

Știre inițială. Poliţia Locală Sebeş s-a dotat recent cu o mașină nouă, Dacia Duster, care a fost inscripţionată greşit, prin scrierea incorectă a unui cuvânt din denumirea instituţiei. Astfel, în loc de Politia locală Sebeş, cei care s-au ocupat de inscripţionarea autoturismului au scris ”POLTIA” locală Sebeş, fără un „i“, scrie publicația ziarul Unirea.

646x404

Greșeala nu a fost observată de angajaţii şi reprezentanţii instituţiei, iar maşina a ieșit la patrulare pe străzile municipiului Sebeş. Cei care au observat greşeala au fost trecătorii, care au fotografiat maşina şi au postat pozele pe internet.

Reprezentanţii Direcţiei ”Poliţia Locală” din cadrul Primăriei Sebeş au precizat că eroarea de scriere a cuvântului ”poliţia” va fi remediată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  …si voi ati scris gresit…”Politia s-a dotat cu o masina, Dacia Duster, care a fost inscriptionat gresit”….cred ca masina a fost inscriptionatA gresit si nu DUSTERUL…nu se foloseste expresia asa decat la piata….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Domnul Gavozdea

  Sa le mai ia vreo 10 masini, poate asa invata si ei alfabetu’…. nu ca ar face ceva cu el. Uite, doamna Viorica a ajuns premier, desi abia a iesit din pestera. Dupa stilul asta, politia ar trebui sa umble pe jos si imbracati in blani de ursi, sa fie in pas cu timpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact