X
cal furat

Patru cai în valoare de 8.000 de Euro, furați din Petrila. Unul a ajuns la Sibiu

După ce a rămas fără patru cai foarte valoroși, proprietarul acestora a început să cerceteze și pe cont propriu. Așa a reușit să-și găsească unul din animale pe un site de anunțuri, în Sibiu.

Brego, unul din cei patru cai furați din localitatea hunedoreană Petrila, a fost recuperate. Proprietarul său, Călin Popa, l-a găsit la Sibiu, după ce a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri. Bărbatul spune că animalul era foarte slăbit atunci când l-a recuperat.

„M-am încăpățânat să caut în continuare. L-am găsit la vânzare și am plecat după el. Acum suntem cu el. Este foarte speriat și slăbit”, a declarat pentru Gazeta de dimineață, Călin Popa.

cal furat1

Ceilalți trei – Arya, Bella și Mura – nu au fost găsiți încă. Bărbatul de la care Călin Popa și-a recuperat calul spune că l-ar fi cumpărat pe Brego din Sebeș.

Cei patru cai au fost furați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la un amplasament din localitatea Petrila. În acest loc înnoptau nouă cai, însă hoții au furat doar patru, aceștia valorând în total 8.000 de Euro.

„La ora două noaptea erau în țarc. Am ieșit să văd dacă totul e în regulă. Cei care i-au luat cunoșteau exact locul. Studiaseră zona. Au încercat să ia șase, dar doar patru au reușit”, a declarat Călin Popa.

Sursa: Gazeta de Dimineață

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact