Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Patru cai în valoare de 8.000 de Euro, furați din Petrila. Unul a ajuns la Sibiu

Patru cai în valoare de 8.000 de Euro, furați din Petrila. Unul a ajuns la Sibiu

După ce a rămas fără patru cai foarte valoroși, proprietarul acestora a început să cerceteze și pe cont propriu. Așa a reușit să-și găsească unul din animale pe un site de anunțuri, în Sibiu.

Brego, unul din cei patru cai furați din localitatea hunedoreană Petrila, a fost recuperate. Proprietarul său, Călin Popa, l-a găsit la Sibiu, după ce a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri. Bărbatul spune că animalul era foarte slăbit atunci când l-a recuperat.

„M-am încăpățânat să caut în continuare. L-am găsit la vânzare și am plecat după el. Acum suntem cu el. Este foarte speriat și slăbit”, a declarat pentru Gazeta de dimineață, Călin Popa.
cal furat1

Ceilalți trei - Arya, Bella și Mura - nu au fost găsiți încă. Bărbatul de la care Călin Popa și-a recuperat calul spune că l-ar fi cumpărat pe Brego din Sebeș.

Cei patru cai au fost furați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la un amplasament din localitatea Petrila. În acest loc înnoptau nouă cai, însă hoții au furat doar patru, aceștia valorând în total 8.000 de Euro.

„La ora două noaptea erau în țarc. Am ieșit să văd dacă totul e în regulă. Cei care i-au luat cunoșteau exact locul. Studiaseră zona. Au încercat să ia șase, dar doar patru au reușit”, a declarat Călin Popa.
Sursa: Gazeta de Dimineață

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

filip

Acum 5 ani

Si politia? Ce face politia in acest caz?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus