Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Tâlharul care a lovit și jefuit un om în centrul Sibiului a fost lăsat în libertate

Tâlharul care a lovit și jefuit un om în centrul Sibiului a fost lăsat în libertate

Tânărul de 17 ani acuzat că în cursul zilei de luni a atacat, lovit și furat un bărbat în centrul Sibiului a fost lăsat în libertate de judecător.

Totul s-a întâmplat luni, ziua în amiaza mare, în jurul orei 15:30, atacatorul fiind prins într-o jumătate de oră. Suspectul a reușit să fugă din Piața Unirii până pe strada Rennes.

”În urma intervenției polițiștilor rutieri și de ordine publică la solicitarea păgubitului care a rămas fără 8.000 de lei în urma altercației, în 30 de minute de la sesizare, pe strada Rennes, s-a reușit identificarea și prinderea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, un sibian în vârstă de 17 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și redat persoanei vătămate”, anunță reprezentanții Poliției Sibiu.

Polițiștii au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar tânărul prins a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Ieri, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Sibiu a respins însă propunerea procurorului de caz privind arestarea preventivă a sibianului si a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Asta înseamnă că, din punct de vedere al judecătorului de drepturi și libertăți, tânărul nu prezintă pericol public și se poate întoarce liniștit pe străzile Sibiului.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/08/27/talharie-parcul-tineretului-barbat-batut-pentru-un-telefon-de-80-de-lei/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Alin

Acum 5 ani

Poate daca il omora pe cetatean reprezenta un pericol public, altfel nu.....RUSINEE!!!
Raspunde

Porfir Radauteanu

Acum 5 ani

Aha, dar e ok, ungurii si americanii sunt aia inapoiati, nu mandrul neam romanesc....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus