Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

O firmă din Sibiu a creat aplicația SmartAlert pentru Primăria Alba Iulia

O firmă din Sibiu a creat aplicația SmartAlert pentru Primăria Alba Iulia

Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat lansarea unei aplicații create de o firmă din Sibiu în cadrul proiectului Alba Iulia Smart City. Este vorba despre o aplicație mobilă despre raportarea incidentelor care afectează domeniul public.

Firma din Sibiu se numește Industrial Software. Cele două - firma sibiană și primăria Alba Iulia - au convenit încă în anul 2017 asupra unui protocol de cooperare pentru proiectul Alba Iulia Smart City 2018, care promitea implementarea a cinci noi soluții de administrare inteligentă a orașului.

Prin aplicația SmartAlert Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic de raportare a problemelor care afectează domeniul public, accesibil atât de pe site-ul instituției, cât și printr-o aplicație mobilă gratuită, precizează autoritățile locale. Aplicația mobilă, SmartAlert Alba Iulia, este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone), indiferent de sistemul de operare folosit (Android sau iOS).

Platforma SmartAlert Web a fost dezvoltată și personalizată pentru primăria municipiului Alba Iulia de echipa Industrial Software din Sibiu. Soluția dezvoltată de aceasta aduce numeroase beneficii atât cetățenilor cât și administrației municipiului Alba Iulia. Prin utilizarea serviciilor electronice, platforma software permite realizarea unei comunicări permanente între cetățeni și Primărie în scopul raportării și al rezolvării sesizărilor cetățenilor.

Industrial Software este o companie românească specializată în dezvoltarea și integrarea de proiecte IT&C, cu sediul central în Sibiu și birouri regionale în București și Brașov. Industrial Software are 20 de ani de experiență de furnizare a soluțiilor IT pentru administrația publică locală, peste 4 milioane de cetățeni beneficiind azi de avantajele soluțiilor software implementate de Industrial Software în România. În anul 2016 aceasta a fost câștigătoarea categoriei Citizen (Quality of Life) în cadrul primei ediții a evenimentului Smart City Industry Awards.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus