X
veterinar

Micile afaceri. Ambulanța cu program non-stop, pentru animăluțe

Atunci când animăluțul de companie se simte rău sau este implicat într-un accident, fără doar și poate apelăm la veterinar. Dar ce se întâmplă atunci când accidentul are loc după orele de program? De multe ori timpul este prețios iar așteptarea nu este o opțiune. Acesta este momentul în care intervine Claudiu Dodoc, medic veterinar în Cristian.

Dr. Dodoc a descoperit acum câțiva ani, după terminarea facultății, că un cabinet veterinar deschis o zi întreagă nu este îndeajuns. La fel ca la oameni, există și la patrupede urgențe medicale, iar acestea din păcate nu pot fi soluționate cu un drum până la unitatea de primiri urgențe, așa cum se întâmplă în cazul nostru.

„Urgențe există în toate momentele zilei, iar cele mai multe sunt în Sibiu și pe timpul nopții. La 1 noaptea spre exemplu am fost sunat că un animal căzuse și avea nevoie de îngrijiri medicale. Așa că m-am urcat în mașină și am ajuns la casa omului să văd despre ce era vorba. În momente ca acesta, primul lucru pe care îl faci este să îl consulți și apoi eventual îi dai o injecție, o pastilă, după caz”, povestește Claudiu Dodoc.

Cu toate că lucrează undeva la 13-14 ore pe zi în cabinet, veterinarul răspunde negreșit apelurilor celor care sunt îngrijorați pentru sănătatea prietenilor lor blănoși, iar de cele mai multe ori, dacă proprietarul nu se poate deplasa cu animalul, dr. Dodoc se urcă la volanul „ambulanței” pentru animăluțe și se deplasează la domicilul solicitantului. Totuși, spune acesta, animalele nu sunt atât de ușor de tratat și nici atât de receptive atunci când acest proces se întâmplă la ele în casă.

„Animalul nu e ca un copil, să-i spui să stea cuminte, să-l întrebi ce îl doare. Iar dacă animăluțul mai e și răsfățat și „părintele” panicat, poți să pierzi multe ore degeaba, pe care le-ai fi putut folosi pentru a trata alte animale”

veterinar

Dacă nu este nimic foarte grav, dr. Dodoc îi poftește pe proprietari cu animăluțele chiar și la cabinetul său, indiferent de oră.

„Îi chem la mine dacă nu este foarte grav. Într-adevăr ofer servicii non-stop, răspund întotdeauna la telefon și ofer consultanță, indiferent despre ce este vorba. Pot fi găsit foarte ușor pe site-ul cabinetului meu, unde sunt cuvinte cheie foarte ușor de identificat. Omul mă sună și dacă arde tare, atunci mă deplasez eu. Altfel, dacă insistă să vadă exact despre ce e vorba chiar dacă nu pare ceva grav, poate să vină la cabinet și fac o consultație, văd despre ce e vorba și am toate ustensilele cu care să tratez animăluțul”, spune veterinarul.

veterinar

Claudiu Dodoc poate fi găsit atât pe site-ul cabinetului, cât și la numărul de telefon 0740347036.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Jules

    Frumoasa reclama! Păcat ca nu e la fel de frumos și in realitate! Domnul doctor Dodoc “nu își pierde timpul cu perfuzii” el se deplasează doar pt. o injecție/pastila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact