Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Muzeul ASTRA îi invită pe sibieni la plimbare cu bicicletele, în weekend

Muzeul ASTRA îi invită pe sibieni la plimbare cu bicicletele, în weekend

Muzeul ASTRA se aliniază în acest sfârșit de săptămână la acțiunile desfășurate cu prilejul Săptămânii Mobilității. Prin urmare, în acest weekend, 22-23 septembrie, vizitatorii care vor veni în Muzeul în aer liber să se plimbe pe bicicletă sau trotinetă vor avea acces gratuit.

Celor interesați să facă aceste plimbări ,,pe două roți" li se recomandă să facă acest lucru în mod responsabil și fără viteză. După acest weekend, programul destinat plimbărilor cu bicicleta revine la normal, adică între orele 8-10 și 18-20.

biciclete astra

De asemenea, duminică, 23 septembrie, la Muzeul ASTRA se va da startul unui eveniment cultural foarte important pe plan internațional. Este vorba despre Simpozionul Internaţional de Ceramică, cu tema Ceramica utilitară / Ceramica rituală., eveniment ajuns la ediția cu numărul 51 și organizat de Muzeul ASTRA în colaborare cu Grupul pentru Cercetarea Ceramicii din Centrul Europei. Simpozionul va avea loc în perioada 23-28 septembrie 2018, în Pavilionul Muzeal Multicultural (sala Auditorium), intrarea principală din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Anul acesta sunt prezenţi 70 de specialişti din ţară (Sibiu, Bucureşti, Zalău, Timişoara, Lugoj, Constanţa, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe) şi din străinătate (Ungaria, Austria, Germania, Elveţia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Belgia), cu cele mai valoroase rezultate în domeniul ceramicii.

Ceramica de Obârşa, jud. Hunedoara

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus