Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Părerea primarului PSD care l-a înfruntat pe Dragnea: ”Și ai lui Băsescu au furat, dar nu s-au apucat să vomite din casă”

Părerea primarului PSD care l-a înfruntat pe Dragnea: ”Și ai lui Băsescu au furat, dar nu s-au apucat să vomite din casă”

Primarul comunei Cârța, Cristian Magheru, a explicat diferența dintre fostul președinte Traian Băsescu și actualul lider al PSD, Liviu Dragnea. A făcut-o într-un stil neconformist, spunând că PDL-iștii lui Băsescu avea caracterul de a nu se lovi în public. ”L-am urât pe Băsescu, că și el a făcut țigăniile lui Dumnezeu. Dar a apărut la televizor și a zis  așa: ”de-a lungul vieții mele de politician am fost cu Videanu, cu Blaga și am făcut toți țigănii, că așa-i România. Dar noi am fost între oameni de caracter. Pe noi nu ne-ați auzit, că a fost Blaga, că a fost Videanu, să ne batjocorim așa niciodată. Niciodată. Asta ține de om și de caracter, asta nu mai ține de politică. Că tu ești la PSD și nu ai caracter, asta e altceva. Și ai lui Băsescu au furat, și ei și au făcut tot felul de minuni, dar nu s-au apucat să vomite din casă, să-mi scuzați expresia. Asta e concluzia: trebuie să fie oameni de caracter. Ca într-o familie, mai sunt neînțelegeri, dar le rezolvi în casă”, a spus primarul social-democrat.

foto PSD Sibiu foto PSD Sibiu

Cristian Magherul l-a înfruntat pe liderul PSD Liviu Dragnea în noiembrie 2017, când liderul social-democrat s-a aflat într-o scurtă vizită în Sibiu. Cea mai mare nemulţumire a lui Cristian Magheru a fost atunci modul în care primarii şi Liviu Dragnea au discutat despre proiectele finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), văzut drept o sursă de risipă a banului public. „Am vrut să fiu altceva această întâlnire şi m-am aşteptat să fie altceva, pentru că nu ai des şansa să te întâlneşti cu mai-marii care sunt. Văicăreala primarilor, te doare creierul… Le-am spus şi acolo ce am avut de spus, poate să se supere partidul pe mine, mă doare undeva de ei! Eu vreau să fiu corect şi vă pot spune că a fost o văicăreală fără margini“, a povestit atunci Cristian Magheru

Primarul din Cârța spune și acum că nu a avut de suferit de pe urma dialogului purtat atunci cu Liviu Dragnea. ”Eu i-am spus atunci lui Dragnea tot ce am avut de spus, dar n-a cârâit nici el și nici alții. Nu mi-au dat nicio replică. Că le-a plăcut, că nu le-a plăcut, nimeni nu mi-a zis nimic. Eu nu am venit la voi (n.r. la Turnul Sfatului) să urlu. După ce le-am spus lor, v-am spus și vouă. Nu am dat din casă, am zis ce-a fost”, a mai spus Magheru.

Astăzi în Consiliul Executiv al PSD se va dezbate scrisoarea semnată de mai mulți lideri PSD prin care se cere demisia președintelui partidului, Liviu Dragnea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Constructiv

Acum 5 ani

Nu va scuza, draga domnule. Desi aveti bune intentii, acest limbaj si aceasta exprimare nu are ce cauta in viata publica ( nici in administratie nici in politica). De aceea organizatiile au purtator de cuvant. Ca astfel de cuvinte dezlanate sa nu ajunga la public.Din pacate si cuvintele ranesc si invrajbesc, nu doar actiunile. Vedeti mesajul PSD Valcea. Nota 10 !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu Bichicean

Acum 5 ani

Sa fure dar au si facut ceva, au marit pensii si salarii si termina cu procurorii manjiti de sangele nevonovat! Cei din PSD sunt buni romani, ortodoxi, in timp ce ceilalti sunt vanduti strainilor care nu isi fac cruce!
Raspunde

vasalie

Acum 5 ani

Domnule Nelu sigur ai radacinile la Teleorman
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

so ros

Acum 5 ani

daca vorbim de Basescu vis a vis de el este Johannis nu Dragnea !!! Dragnea n a fost never Presedinte !! la Carta se amesteca merele cu perele ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus